Bobbi Kristina Brown, unica fiica a cantaretei Whitney Houston, a fost transferata intr-un centru de ingrijiri paliative, miercuri, dupa ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile in urma cu cinci luni, iar iubitul ei a fost dat in judecata pentru agresiune fizica si furt bancar, potrivit Reuters.

Bobbi Kristina, in varsta de 22 de ani, a fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a orasului Atlanta, pe 31 ianuarie. Incidentul a prezentat o serie de similaritati bizare cu circumstantele in care a murit mama ei, in anul 2012.

Bobbi Kristina a fost plasata in coma indusa, iar unii dintre membrii familiei sale spun ca medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile.

Familia Houston a dat publicitatii o declaratie de presa, miercuri, in care a spus ca, in pofida serviciilor medicale excelente de care a beneficiat pana acum, "starea de sanatate a lui Bobbi Kristina a continuat sa se agraveze. Astazi, ea a fost mutata intr-un centru de ingrijiri paliative. Este in mainile lui Dumnezeu acum".

Bobbi Kristina, care a mostenit averea mamei sale, a fost gasita in stare de inconstienta de iubitul ei, Nick Gordon, si de un prieten al cuplului. Nick Gordon a fost acuzat, intr-un proces de 10 milioane de dolari, initiat miercuri, ca i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte si ca i-a furat o suma mare de bani din cont in timp ce ea se afla in coma, scrie MEDIAFAX.

Procesul a fost demarat in statul american Georgia, de administratorii averii lui Bobbi Kristina, desemnati de un tribunal local. Potrivit acuzatiilor formulate in acest proces, Bobbi Kristina s-a certat intr-un mod foarte zgomotos cu Nick Gordon pe 31 ianuarie. La incheierea disputei, ea "nu prezenta semne vitale de viata si era in stare de inconstienta, cu fata in jos in cada, cu gura umflata si cu un dinte lipsa".

Potrivit acuzatorilor, comportamentul lui Nick Gordon a avut drept consecinta faptul ca "Bobbi Kristina Brown a suferit leziuni fizice care ii ameninta viata".

Nick Gordon a fost crescut de Whitney Houston inca de la varsta de 12 ani, insa nu a fost adoptat in mod legal de celebra cantareata americana, Ulterior, el a inceput o relatie cu Bobbi Kristina si, dupa moartea artistei americane, cei doi tineri au inceput sa isi spuna "sot" si "sotie", desi s-au casatorit niciodata oficial.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Potrivit acelorasi acuzatii formulate in procesul care a fost demarat miercuri, Nick Gordon a inceput sa o agreseze fizic pe Bobbi Kristina si a incercat sa preia controlul asupra sumelor de bani substantiale pe care iubita lui le mostenise de la mama ei. "Chiar si dupa ce Bobbi Kristina a fost spitalizata si se afla in coma, Nick Gordon a accesat contul bancar al ei si i-a furat suma de 11.000 de dolari", se afirma in aceleasi documente oficiale.

Membrii familiei Houston i-au interzis lui Nick Gordon sa o mai viziteze la spital pe Bobbi Kristina, incepand din februarie. Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cantarete. Ea s-a nascut in 1993, in timpul casatoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divortat in 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscuta publicului american la jumatatea anilor 2000, gratie reality show-ului "Being Bobby Brown", in care a aparut adeseori alaturi de parintii ei. Whitney Houston si fiica ei au cantat impreuna la televiziunea nationala americana in 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat impreuna piesa "My Love Is Your Love", in Central Park din New York, intr-o editie speciala a emisiunii "Good Morning America", difuzata de televiziunea ABC.

Citeste si:
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasi
Nick Gordon, fostul prieten...

Bobbi Kristina era foarte apropiata de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabila tragedie pentru ea. La doar cateva zile dupa decesul cantaretei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci varsta de 18 ani - a fost transportata de urgenta la Cedars-Sinai Medical Center, intrucat "se simtea coplesita", a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete.

Pe 11 februarie 2012, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy.

Citeste si:
Ce trebuie să știi despre îngrijirile paliative pentru bătrâni?
Ce trebuie să știi despre...

Autopsia a dezvaluit faptul ca artista s-a inecat in cada, "in apa extrem de fierbinte", care avea o adancime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicina legala din Los Angeles a stabilit ca decesul cantaretei a reprezentat o "moarte accidentala prin inecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiaca si consumul de cocaina".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.