LifeStar 9 Iunie 2015 17:22
Urmatorul film al lui Brad Pitt va fi lansat pe Netflix, in virtutea unui contract de 30 milioane de dolari pe care starul hollywoodian l-a incheiat cu aceasta platforma online

Managerii companiei Netflix au achizitionat drepturile de distributie a filmului "War Machine", o comedie cu accente de satira, inspirata din cartea "The Operators: The Wild And Terrifying Inside Story Of America's War In Afghanistan", de Michael Hastings, precizeaza site-ul cu specific cinematografic Deadline.com. Lungmetrajul va fi regizat de cineastul David Michod.

Brad Pitt, care va fi si producator al acestui film, prin intermediul companiei sale Plan B Entertainment, va interpreta rolul generalului Stanley McChrystal, fostul comandant al fortelor militare americane din Afganistan, nevoit sa demisioneze dupa ce l-a criticat pe presedintele Barack Obama intr-un articol publicat in revista Rolling Stone, in anul 2010.

Filmarile vor debuta in luna august. Lungmetrajul "War Machine" va fi lansat in 2016, atat in cinematografe, cat si pe platforma Netlix.

Brad Pitt, in varsta de 51 de ani, este actor si producator de film. El a primit un Glob de Aur, dar si patru nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimute" si "Moneyball". Actorul american a mai jucat, printre altele, in "Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, si a primit, in 2014, primul sau premiu Oscar din cariera, in calitate de producator al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

Compania Netflix, care produce si difuzeaza serialul de succes "House of Cards", a impresionat in luna mai la targul de proiecte cinematografice organizat in timpul Festivalului de Film de la Cannes, dupa ce a achizitionat drepturile de distributie pe plan mondial a urmatoarei comedii cu actorul Kevin James, "The True Memoirs of An International Assassin". Compania Netflix a semnat, de asemenea, un contract de patru filme cu actorul de comedie Adam Sandler si a achizitionat drepturile de distributie pentru urmatorul proiect regizoral al cineastului Cary Fukunaga, intitulat "Beasts of No Nation", si pentru un nou film cu actorul Jamie Dornan, intitulat "Jadotville".

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.