LifeStar 9 Iunie 2015 12:14
Bart Simpson va muri intr-un episod al serialului animat "Familia Simpson", ce va fi difuzat in toamna acestui an, insa disparitia sa din distributia show-ului TV nu va fi una permanenta, deoarece acest indragit personaj va reveni in episodul urmator.

Sideshow Bob, un personaj negativ din "Familia Simpson", il va ucide pe Bart intr-un episod special - intitulat "Treehouse of Horror" -, ce va fi difuzat in toamna acestui an, a dezvaluit Al Jean, creatorul si scenaristul serialului, la un eveniment organizat in cadrul ATX Festival din orasul american Austin.

"Il veti vedea pe Sideshow Bob facand ceva ce isi dorea sa faca de multa vreme", a explicat Al Jean, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Entertainment Weekly Radio.

Al Jean a mai spus ca actorul Kelsey Grammer va reveni in distributia serialului si va asigura vocea personajului Sideshow Bob, inamicul familiei Simpson inca din 1990, intrucat a fost demascat de Bart in fata autoritatilor din Springfield, dupa ce a incercat sa ii insceneze un jaf armat personajului Krusty the Clown. Dupa acel esec, Sideshow Bob a jurat ca se va razbuna si, de atunci, incearca la fiecare aparitie a sa in serial sa il ucida pe Bart, scrie MEDIAFAX.

In acest an, el va reusi in sfarsit acest lucru, insa doar pe durata unui episod special, care va fi difuzat in Statele Unite de Halloween.

Data de difuzare a acelui episod nu a fost deocamdata stabilita. In mod traditional, episoadele speciale din "Familia Simpson" create pentru Halloween sunt difuzate in octombrie sau la inceputul lunii noiembrie. La inceputul lunii mai, reprezentantii studiourilor Fox au anuntat ca vor produce inca doua sezoane - al 27-lea, respectiv al 28-lea - din serialul de televiziune animat "Familia Simpson".

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a castigat 31 de premii Emmy si este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat in prime time in SUA. De la lansarea lui, in 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitati speciali, precum Paul McCartney si Elizabeth Taylor, care si-au imprumutat vocea unor personaje din serial. Protagonistii productiei sunt Homer Simpson, un tata de familie lenes, dar inventiv, Marge Simpson, sotia lui Homer si o mama grijulie, si copiii Bart, Lisa si Maggie. Cei cinci locuiesc in orasul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scara mai mica a intregii societati americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, sa abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internationala.

Citeste si:
VIDEO Premieră: „Familia Simpson” va avea un personaj cu deficiențe...
VIDEO Premieră: „Familia...

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" in Oxford English Dictionary, iar membrii indragitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.