LifeStar 4 Iunie 2015 15:02
Serialul "Prison Break", care ii are in distributie pe actorii Wentworth Miller si Dominic Purcell, ar putea fi redifuzat dupa sase ani de cand s-au incheiat filmarile pentru aceasta productie, informeaza contactmusic.com.

Serialul TV a fost anulat, in 2009, dupa cel de-al patrulea sezon, dar, in prezent, sefii de la postul de televiziune american Fox se gandesc sa readuca la viata povestea lui Michael Scofield si Dominic Purcell, potrivit E! News. Surse citate de presa internationala sugereaza ca sefii televiziunii planuiesc sa produca o serie scurta de 12 episoade.

Wentworth Miller si Dominic Purcell, care fac din nou echipa pentru show-ul "Legends of Tomorrow", au confirmat pentru E! News ca au auzit despre o posibila reuniune a echipei serialului. Al patrulea sezon al serialului "Prison Break", ultimul din aceasta serie, a fost difuzat in Statele Unite in primavara lui 2009, scrie MEDIAFAX.

Serialul "Prison Break" prezinta aventurile lui Michael Scofield (Wentworth Miller), un inginer genist civil, care se lasa inchis intentionat in penitenciarul Fox River din statul Illinois cu scopul de a organiza evadarea fratelui sau, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), condamnat la moarte pentru asasinarea fratelui vicepresedintelui Statelor Unite. Condamnarea lui Lincoln Burrows a fost rezultatul unei inscenari organizate la cel mai inalt nivel al conducerii politico-administrative americane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.