LifeStar 21 Mai 2015 18:00
Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres isi va lansa in curand propria linie vestimentara, care va reflecta stilul ei unic, caracterizat prin articole confortabile, inspirate din moda masculina, informeaza dailymail.co.uk.

Ellen DeGeneres a aparut de multe ori in presa de specialitate pe listele vedetelor care au stralucit pe covorul rusu si a determinat multe femei americane sa cocheteze cu partea mai putin feminina a modei, insa, pana acum, ea era nevoita sa isi cumpere imbracamintea de la raioanele pentru barbati si sa o modifice apoi la croitorie.

Noua linie vestimentara se va numi "ED by Ellen", a precizat vedeta americana pentru site-ul Refinery29, specializat in publicarea de stiri din universul modei. "Imi era greu sa gasesc articole vestimentare in care sa ma simt confortabil. Nu gaseam niciodata articole feminine in care sa ma simt complet confortabil, din cauza felului in care erau croite. Nu voiam sa port haine barbatesti, iar atunci cand gaseam totusi ceva care imi placea, de la brandurile Comme des Garçons, Paul Smith si Dries Van Noten, trebuia sa le duc intotdeauna la croitor pentru a le modifica", a spus Ellen DeGeneres.

In cele din urma, spune vedeta americana, producatorii emisiunii sale au luat decizia de a face haine special pentru show-ul ei TV. La scurt timp dupa aceea, Ellen DeGeneres spune ca vedea adeseori membri ai publicului care incercau sa se imbrace exact ca ea, chiar daca astfel de articole vestimentare nu existau inca pe piata, scrie MEDIAFAX.

Acela a fost momentul in care vedeta americana a decis sa isi lanseze propria linie vestimentara, pe care o considera "nu extrem de feminina, nici masculina, ci doar confortabila". Linia ED by Ellen va fi lansata "in curand", potrivit site-ului oficial, si va include pulovere largi, sacouri sport, pantaloni scurti si jachete.

Ellen DeGeneres s-a casatorit in 2008 cu partenera ei de viata, actrita Portia de Rosi.

Nascuta in New Orleans, Ellen Degeneres si-a inceput cariera intr-un club de comedie din orasul ei natal. In 1982, inregistrarea video a unui spectacol al sau i-a adus titlul de cea mai amuzanta femeie din America. In 1986, Ellen Degeneres a aparut in "The Tonight Show" si a devenit prima femeie-artist de comedie invitata de Johnny Carson in acea emisiune.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

In urma cu 15 ani - cu putin timp inainte de infiintarea premiului Mark Twain -, Ellen DeGeneres a anuntat ca este lesbiana, pozand pe coperta revistei Time si in direct, in sitcomul ei "Ellen", in fata a peste 46 de milioane de telespectatori. Popularul show TV a inceput sa piarda din audienta si a fost anulat un an mai tarziu. DeGeneres a spus, in acea vreme, ca postul ABC s-a lasat cuprins de frica si a abandonat emisiunea. Vedetei americane i s-a reprosat faptul ca era "prea gay" si ca si-a construit cariera prin impunerea unei "agende gay" in programul emisiunii sale.

Anularea sitcom-ului si sentimentul de respingere sociala au determinat-o pe DeGeneres sa dezvolte o depresie profunda. Sitcom-ul "Ellen" a deschis insa calea pentru alte emisiuni care au reusit sa depaseasca tabuurile referitoare la personajele gay. Astfel au aparut "Will and Grace", "Glee", "Modern Family" si altele.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Ellen DeGeneres a revenit insa in actualitate cu roluri in filme si s-a remarcat in animatia "In cautarea lui Nemo/ Finding Nemo", in care a asigurat vocea pentru unul dintre personajele principale. Ea a devenit apoi realizatoarea si prezentatoarea propriului show TV - "The Ellen DeGeneres Show" -, a scris carti care au ajuns bestseller, a facut parte din juriul emisiunii "American Idol", care se bucura de o mare audienta, si a prezentat de doua ori premiile Oscar - in 2007 si 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.