LifeStar 17 Mai 2015 10:00
Actrita Kate Beckinsale va interpreta inca o data rolul femeii-vampir Selene, in cel de-al cincilea film din franciza "Lumea de dincolo/ Underworld", informeaza contactmusic.com.

Vedeta britanica a fost protagonista precedentelor patru lungmetraje din aceasta franciza de succes. Filmele din seria "Underworld", ce prezinta aventurile personajului Selene, care incearca sa supravietuiasca intr-o lume in care vampirii si varcolacii sunt dusmani de moarte, au fost regizate de patru regizori diferiti. Respectand aceasta traditie, cel de-al cincilea film din serie va fi regizat de un alt cineast - regizoarea Anna Foerster, scrie MEDIAFAX.

Anna Foerster va deveni astfel prima femeie care va regiza un film din franciza "Underworld". Ea a devenit cunoscuta in calitate de director de imagine al unor filme precum "Alerta de grad zero/ White House Down" si "Unde vei fi poimaine?/ The Day After Tomorrow" si a colaborat la alte filme de succes, precum "10.000 i.Chr/ 10,000 BC", "Aeon Flux" si "2012".

Anna Foerster a regizat si cateva episoade ale unor seriale de televiziune foarte populare, precum "Outlander", "Minti criminale/ Criminal Minds" si "Memorie perfecta/ Unforgettable". Pe agenda ei de lucru se afla alte doua lungmetraje pentru marele ecran asteptate cu nerabdare de cinefili: o continuare a thrillerului SF "Transfer de identitate/ Source Code" si o adaptare cinematografica a romanului "Secret Hunter", scris de Ranulph Fiennes.

Scenariul noului film din seria "Underworld" va fi scris de Cory Goodman. Filmarile pentru cel de-al cincilea lungmetraj din franciza "Underworld", al carui titlu va fi "Underworld: Next Generation", vor debuta in luna octombrie, la Praga. Precedentele patru filme din aceasta franciza cinematografica au generat impreuna incasari de 458,4 milioane de dolari. Actrita britanica Kate Beckinsale, in varsta de 41 de ani, s-a remarcat si in alte productii cinematografice de succes, precum "Pearl Harbor", "Van Helsing", "Aviatorul/ The Aviator", "Total Recall. Memorie programata" si "Eliza Graves".

Citeste si:
Le mai recunosti? Asa aratau cele mai populare actrite in anii `90
Le mai recunosti? Asa aratau...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.