LifeStar 11 Mai 2015 14:10
Grupul britanic Blur si-a lansat propriul brand de inghetata, pentru a sarbatori succesul de care se bucura cel mai nou album de studio al sau, "The Magic Whip", care a fost scos pe piata pe 27 aprilie, informeaza contactmusic.com.

Rockerii britanici au revenit cu succes in topurile muzicale la sfarsitul lunii aprilie, cu "The Magic Whip", primul lor album de studio dupa o pauza de peste 10 ani, si au decis sa sarbatoreasca acest succes prin lansarea unui brand de inghetata care poarta numele acestui material discografic.

Inghetata "The Magic Whip", creata in colaborare cu compania britanica The Licktators, are aroma de vanilie si contine sirop de zmeura. Ea va fi comercializata la concertele viitoare pe care trupa Blur le va sustine in vara acestui an, dar si in magazinele din lantul britanic Co-op. Aceeasi companie a lansat anterior alte doua sortimente de inghetata inspirate de personalitati din industria muzicala: Jiggy Pop (inghetata cu aroma de popcorn) si John Lemon (inghetata cu lamaie si lapte batut).

Albumul "The Magic Whip" a ajuns pe primul loc in topul britanic si pe pozitia a 24-a in topul american Billboard. Blur a inregistrat piesele pentru noul material discografic in doar cinci zile, intr-un studio din Hong Kong, in mai 2013.

Blur, o trupa britanica de rock alternativ, a fost infiintata in Londra, in 1989, de solistul Damon Albarn, chitaristul Graham Coxon, basistul Alex James si tobosarul Dave Rowntree. Grupul Blur a lansat primul lui album, "Leisure", in 1991 si a devenit cunoscut pe plan international pentru albumul "Parklife", lansat in 1994. Blur, care a experimentat mai multe stiluri muzicale de-a lungul anilor, a avut cel mai mare succes la mijlocul anilor '90, cand presa britanica obisnuia sa spuna ca este singurul rival adevarat al trupei Oasis, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce chitaristul Graham Coxon a parasit trupa, Blur si-a acordat o perioada de pauza, intre anii 2002 si 2009, iar liderul grupului, Damon Albarn, a profitat pentru a-si duce la capat proiectele solo si pentru a infiinta grupul "virtual" Gorillaz, care s-a bucurat de un succes urias. Precedentul album al formatiei Blur, intitulat "Think Tank", a fost lansat in 2003.

Citeste si:
4 metode eficiente care te vor ajuta să oprești durerile de dinți
4 metode eficiente care te...

Trupa Blur a sustinut, in 2012, un concert care a coincis cu sfarsitul Jocurilor Olimpice de la Londra. In acelasi an, formatia a primit Brit Award pentru contributia remarcabila la dezvoltarea industriei muzicale si a lansat un nou single - "Under The Westway".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.