LifeStar 10 Mai 2015 16:01
Reese Witherspoon si Nicole Kidman vor produce si vor juca impreuna in serialul HBO "Big Little Lies", care este o adaptare dupa romanul omonim al scriitoarei australiene Liane Moriarty, aparut in 2014.

Scriitorul si producatorul David E. Kelley, care a creat seriale precum "Ally McBeal" si "Boston Legal", a scris scenariul pentru "Big Little Lies".

Serialul va spune povestea a trei femei, mame, care s-au intalnit in timp ce isi duceau copiii la gradinita si care, aparent, par sa duca o viata fara griji. Cele trei sunt implicate intr-un incident, iar, dupa o serie de zvonuri care circula, este comisa o crima. Pana in acest moment, nu se stie cate episoade va avea serialul. Reese Witherspoon, Nicole Kidman si David E. Kelley sunt producatori executivi ai serialului. Atat Witherspoon, cat si Kidman realizeaza acest serial prin companiile lor de productie, Pacific Standard Films si Blossom Films, iar Kelly, prin David E. Kelley Productions.

Initial, "Big Little Lies" a fost gandit ca un lungmetraj, iar negocierile cu retelele mari de film si televiziune au inceput in luna august a anului trecut, dupa cum informeaza revista Time. In luna noiembrie, s-a decis ca "Big Little Lies" sa fie un serial, scrie MEDIAFAX.

Show-ul TV a fost subiectul unui "razboi" al licitatiior intre Netflix si alte retele majore, dar, in cele din urma, HBO a castigat. Acesta este cel de-al doilea serial marca HBO care atrage nume mari de la Hollywood. Primul, "True Detective", i-a avut in distributie pe Matthew McConaughey si Woody Harrelson, in primul sezon. Show-ul TV a inregistrat atat un succes financiar, cat si din partea criticilor, iar al doilea sezon ii va avea in distributie pe Colin Farrell, Vince Vaughn si Rachel McAdams si va fi difuzat incepand de luna viitoare.

Reese Witherspoon s-a remarcat in filme cu succes de public, precum "Tentatia seductiei", "American Psycho", "Ce-nseamna sa fii onest", "Balciul desertaciunilor" si peliculele din franciza "Blonda de la drept". Actrita americana a castigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui June Carter-Cash in "Walk The Line", filmul biografic dedicat cantaretului de country Johnny Cash, din 2005, si in ultimii ani a preferat sa joace in comedii si pelicule romantice, precum "De Craciun nu stam acasa!", "Apa pentru elefanti" si "Sa fie razboi/ This Means War".

Citeste si:
Vedetele strang fonduri pentru victimele incendiilor din Australia
Nicole Kidman, Familia Regala...

Nicole Kidman a devenit cunoscuta in 1995, cu filmul "Pe viata si pe moarte", in regia lui Gus Van Sant. A castigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat in filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alaturi de George Clooney si Marcel Iures, dar si in comedii romantice, precum "Ce vraji au mai facut fetele" (1998), alaturi de Sandra Bullock, si in filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier. In 1999, Kidman a jucat in "Cu ochii larg inchisi", in regia lui Stanley Kubrick, iar in 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur si o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita. Actrita australiana a castigat Globul de Aur, premiul BAFTA si premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).

Citeste si:
15+ costumatii fara cusur ale vedetelor de Halloween in 2018
Nu au scapat din vedere...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.