LifeStar 7 Mai 2015 14:41
Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt spera sa obtina un profit de 3 milioane de dolari de pe urma resedintei lor din New Orleans, pe care au decis sa o puna in vanzare contra sumei de 6,5 milioane de dolari, informeaza contactmusic.com.

Actorii americani si cei sase copii ai lor s-au mutat in New Orleans dupa uraganul Katrina, care a devastat acest oras american in anul 2005. La scurt timp dupa mutare, Brad Pitt a infiintat fundatia Make It Right, cu scopul de a ajuta familiile ramase fara locuinte dupa inundatiile catastrofale care au afectat acest oras din statul american Louisiana. Fundatia sa a contribuit la construirea unui numar de 150 de case, iar toate locuintele au fost ridicate cu tehnici ecologice si sunt izolate termic, aceasta caracteristica reducand drastic costurile pentru energie.

Angelina Jolie si Brad Pitt au achizitionat cu 3,5 milioane de dolari o vila din Cartierul Francez, centrul istoric din New Orleans, in perioada in care au locuit in oras. Acea resedinta, care are cinci dormitoare si trei sali de baie, a fost pusa acum in vanzare contra sumei de 6,5 milioane de dolari, precizeaza site-ul TMZ.com. Familia Jolie-Pitt detine proprietati in mai multe tari, insa resedinta principala a cuplului a devenit de cativa ani Castelul Miraval din sudul Frantei.

Angelina Jolie are o relatie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie, scrie MEDIAFAX.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au casatorit in vara anului 2014 si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.