LifeStar 7 Mai 2015 15:51
Actul prin care cantaretul John Lennon, solistul trupei The Beatles, a divortat de prima lui sotie, Cynthia, va fi pus in vanzare intr-o licitatie care va avea loc pe 20 mai, in Marea Britanie, informeaza contactmusic.com.

Redactat pe cinci pagini, documentul detaliaza circumstantele despartirii legale dintre John si Cynthia Lennon si a aparut pe piata la inceputul acestui an, cu putin timp inainte de decesul Cynthiei, pe 1 aprilie, la varsta de 75 de ani. Actul de divort va fi vandut intr-o licitatie care va fi organizata de casa Omega Auctions.

Documentul include si o declaratie a fostei menajere a cuplului, Dorothy Jarlett, care afirma ca i-a surprins pe fostul star al trupei The Beatles si pe viitoarea lui sotie Yoko Ono in ipostaze intime in pat. De asemenea, Dorothy Jarlett l-a acuzat pe rockerul britanic ca l-a lovit pe fiul sau Julian atunci cand acesta nu era cuminte, scrie MEDIAFAX.

In acele documente, fosta menajera spune ca John Lennon era "adeseori deprimat si nefericit" si ca "domnul Lennon incepuse sa consume droguri". "Stiu acest lucru pentru ca am inceput sa gasesc droguri in diverse parti ale casei. Mi-a fost destul de clar ca domnul Lennon fuma marijuana, dar noi toti am sperat ca era vorba doar de o faza din viata lui", a adaugat ea. Specialistii se asteapta ca actul de divort al rockerului John Lennon sa fie vandut cu aproximativ 16.000 de lire sterline.

Dorothy Jarlett va scoate la licitatie si o celebra pereche de ochelari cu lentile rotunde si rame aurii purtati de John Lennon in anii '70. Potrivit presei britanice, rockerul i-a imprumutat lui Dorothy Jarlett acea pereche de ochelari in 1965, atunci cand fratele ei avea nevoie de un accesoriu vestimentar special pentru un bal mascat. Acea pereche de ochelari are un pret estimativ de 20.000 de lire sterline.

Cynthia Powell si John Lennon s-au casatorit in 1962. Au divortat in 1968, dupa ce muzicianul a parasit-o pentru artista japoneza Yoko Ono. John Lennon a fost impuscat mortal la New York in 1980, la varsta de 40 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.