LifeStar 4 Mai 2015 17:16
Un ziar pro-Kremlin a publicat informatii despre o teorie a conspiratiei legata de nasterea printesei de Cambridge, una dintre ideile prezentate fiind ca bebelusul regal s-ar fi nascut cu cateva zile mai devreme, si nu sambata, cand a fost facut anuntul oficial.

Teoriile prezentate de Komsomolskaya Pravda au fost lansate de mai multe femei ruse, unele sugerand chiar ca ducesa si ducele de Cambridge ar fi folosit o mama surogat pentru cel de-al doilea copil al cuplului, iar Catherine ar fi purtat o burtica falsa pentru a simula sarcina.

O alta teorie sustine ca sotia printului William al Marii Britanii ar fi nascut cu cateva zile inainte de anuntul oficial.

"A nascut cu trei zile mai inainte, au facut doar anuntul abia acum. Uitati-va la copil - nu arata deloc ca si cum ar fi fost abia nascut", a declarat o femeie citata de publicatia rusa.

"Daca chiar a nascut pe cale naturala, a fost in mod sigur in urma cu cateva zile", a spus o alta femeie.

"Nu exista nimic care sa ajute o femeie, chiar daca a nascut cu ajutorul celor mai buni medici, sa stea in picioare la cinci ore dupa nastere si sa plece din spital pe picioarele ei", a spus o a treia rusoaica.

Ipotezele au mers chiar mai departe in articolul publicat de Komsomolskaya Pravda, o alta femeie sustinand ca printesa de Cambridge a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Ziarul moscovit a citat si un medic ginecolog, Olga Perovskaya, care a descris aparitia ducesei de Cambridge pe scarile maternitatii ca fiind "un act eroic", dar a sfatuit femeile sa nu plece din spital atat de rapid dupa nastere.

"In tara noastra, femeile parasesc maternitatea, in medie, la trei - patru zile dupa nastere, daca totul este in regula", a spus Olga Perovskaya.

"Bineinteles ca este riscant. O multime de oameni nu reprezinta un mediu steril. Copilul ar fi putut lua un virus din aerul din jur", a mai spus medicul ginecolog.

Ducesa de Cambridge a nascut o fetita, sambata, la ora locala 08.34 (10.34, ora Romaniei), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC.

Citeste si:
O clonă a mărului care l-a inspirat pe Isaac Newton, doborâtă de...
O clonă a mărului care l-a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.