Mai multe focuri de arma au fost trase, duminica dimineata, asupra celor doua autocare de turneu folosite de rapperul Lil Wayne si echipa sa, pe o autostrada din statul american Georgia, in urma unui concert sustinut de artist in orasul Atlanta, informeaza Reuters.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, a precizat politia americana. 12 persoane se aflau la bordul celor doua vehicule in momentul in care au fost trase mai multe focuri de arma asupra lor, pe autostrada americana Interstate 285, la nord-vest de Atlanta, a declarat Dana Pierce, purtatoare de cuvant a Politiei din Cobb County. Pana la sosirea echipajelor de politie, cei mai multi dintre membrii echipei rapperului Lil Wayne plecasera deja de la fata locului. Persoanele ramase au spus ofiterilor de politie ca focurile de arma au fost trase dintr-un "automobil alb".

Elizabeth Espy, purtatoare de cuvant a Politiei din Atlanta, citata de cotidianul Atlanta Journal-Constitution, spune ca doua vehicule - o masina sport si un vehicul utilitar -, ambele albe, sunt suspectate de a fi implicate in acest incident. Politia nu are deocamdata o lista de suspecti. "Din fericire, nimeni de la bordul celor doua autocare nu a fost ranit", a precizat Dana Pierce, adaugand ca autoritatile nu au gasit deocamdata o explicatie care sa justifice acel atac armat, scrie MEDIAFAX.

Potrivit site-ului TMZ.com, Lil Wayne, in varsta de 32 de ani, a sustinut un concert sambata seara in clubul de noapte Compound din Atlanta. Ceilalti pasageri de la bordul celor doua autocare de turneu erau directori de la casa de discuri a rapperului, Young Money, si cativa artisti aspiranti, precum Lil Twist si Hood. Luna trecuta, informatiile potrivit carora mai multe focuri de arma au fost trase asupra vilei pe care Lil Wayne o detine in Miami Beach au fost dezmintite de politia locala, care a anchetat acest caz si nu a descoperit nicio dovada la fata loculului care sa confirme un astfel de incident.

Lil Wayne si-a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat "I Am Not a Human Being II", in martie 2013. Lil Wayne, in varsta de 32 de ani, se numara printre cei mai profitabili artisti actuali. Albumul sau "Tha Carter III" a fost cel mai vandut material discografic din 2008 in Statele Unite ale Americii si i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului.

Citeste si:
Imagini cu autocarul strivit în Pasajul Unirii, înainte de...
Imagini cu autocarul strivit...

Starul american, originar din New Orleans, a fost de mai multe ori anchetat de autoritati pentru posesie de droguri si arme de foc si a petrecut opt luni in in inchisoarea Rikers Island, din statul New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.