P. Diddy va produce un serial de desene animate care intentioneaza sa rivalizeze cu deja celebrul show animat de comedie "South Park".

Rapperul va fi producatorul executiv al noului serial animat de comedie, intitulat "Brightmoor", ce va fi creat de Chip Hall, scenaristul sitcomului "King Of The Hill". Serialul "Brightmoor", descris ca "un fel de «South Park», cu o actiune plasata in centrul orasului Detroit", va prezenta aventurile unor elevi afro-americani de la o scoala generala fictiva, Brightmoor Elementarty School.

Chris Powell, un artist de comedie din Detroit, supranumit CP, va fi celalalt creator al serialului, alaturi de Chip Hall, iar intregul proiect va fi produs pentru postul american de televiziune FX prin intermediul companiei Revolt Films, care apartine rapperului P. Diddy, precizeaza site-ul Deadline.com. P. Diddy a lucrat in trecut in calitate de producator al reality show-urilor "Making the Band", "StarMaker" si "Run's House", dar si al filmului de televiziune "A Raisin in the Sun" si al lungmetrajului din 2009 "Notorious", un film biografic dedicat rapperului Notorious B.I.G.

Serialul animat de comedie "South Park", creat de Matt Stone si Trey Parker, prezinta aventurile prin care trec patru elevi de scoala generala din orasul fictiv South Park, din statul Colorado. Show-ul a fost lansat in 1997 si de atunci a devenit al treilea serial animat din istoria televiziunii americane prin prisma longevitatii de difuzare, fiind depasit doar de "Familia Simpson" si "Arthur".

"South Park" nu a avut niciodata retineri in a ironiza sau ridiculiza celebritatile. Chiar si asa, numerosi actori cunoscuti si-au exprimat dorinta de a fi prezenti in serial, astfel incat George Clooney a fost "distribuit" in rol de caine homosexual, Jay Leno a luat forma unei pasari, in timp ce Elton John, Ozzy Osbourne si Partick Duffy (Bobby din "Dallas") au fost ei insisi, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Ozzy Osbourne are COVID-19. Soția sa, Sharon, s-a declarat „foarte...
Ozzy Osbourne are COVID-19....

Si Tom Cruise a stat la coada pentru o aparitie in "South Park", insa s-a razgandit atunci cand a fost transmis episodul "Trapped in the Closet", in care creatorii seriei au ridiculizat scientologia, un cult religios caruia ii apartine actorul. Desi a ironizat scientologia in stilul caracteristic, episodul respectiv a atras atentia si a fost apreciat, fiind nominalizat pentru un premiu Emmy.

Ironiile caracteristice seriei au fost impanate, de-a lungul timpului, cu un vocabular abundand in termeni argotici si injuraturi. "South Park", care a distrat publicul si a exasperat celebritatile din toate domeniile de-a lungul timpului, este detinatorul unui record Guiness ciudat: cele mai multe injuraturi intr-un film animat pentru "South Park: bigger, longer, uncut", un film care dureaza 81 de minute si include 399 de injuraturi, 128 de gesturi ofensatoare si 221 actiuni violente.

Citeste si:
P. Diddy, despre Kim Porter: Am fost mai mult decat suflete pereche
P. Diddy, mesaje dupa moartea...

P. Diddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2014, el a ocupat prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu avere estimata la 700 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.