Rapperul P. Diddy a transmis mai multe mesaje pe retelele de socializare dupa ce Kim Porter, mama a trei dintre copiii sai, a fost gasita moarta in locuinta sa din Toluca Lake.

"In ultimele trei zile am tot incercat sa ma trezesc din acest cosmar. Dar nu se poate. Nu stiu ce ma voi face fara tine, iubita mea. Mi-e atat de dor de tine. Astazi iti voi aduce un omagiu. Voi incerca sa-mi gasesc cuvintele pentru a putea explica relatia noastra. Am fost mai mult decat cei mai buni prieteni, am fost mai mult decat suflete pereche", se arata intr-unul dintre mesajele postate pe Instagram, conform adevarul.ro.


"Voi avea grija de familia noastra precum tu m-ai invatat. Te voi iubi intotdeauna. Nu pot sa cred!", a mai precizat rapper-ul in alt mesaj.


Porter a fost gasita decedata joi dimineata in locuinta sa din Toluca Lake, a indicat biroul de medicina legala din comitatul Los Angeles fara a dezvalui informatii privind cauza mortii.

Timp de peste un deceniu Porter si Combs au format un cuplu. In urma relatiei lor care a durat pana in anul 2007 s-au nascut doua fete gemene si un baiat. Porter mai avea un fiu dintr-o relatie anterioara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.