The Prodigy va sustine un concert in cadrul Festivalului Electric Castle, care va avea loc, intre 25 si 28 iunie, la Castelul Banffy din comuna clujeana Bontida, evenimentul fiind inclus in turneul european al formatiei.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de organizatorii Electric Castle, la a treia editie a festivalului s-a confirmat prezenta, pe scena principala, a legendarei trupe The Prodigy, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Considerati parintii rave-ului, cariera lor de peste 25 de ani s-a bazat doar pe «muzica fara compromisuri», trupa sfidand inca de la inceput orice regula, schimband perceptii si reusind sa intre definitiv in istoria muzicii moderne. Orice festival din lume ii doreste pe cei de la The Prodigy ca headliner, de aceea negocierile cu trupa au durat cateva luni", se arata in comunicat.

Concertul pe care The Prodigy il va sustine la Bontida este inclus in turneul european al trupei.

Organizatorii Festivalului Electric Castle au adaugat ca trupa The Prodigy va evolua in formula Liam Howlett (fondatorul trupei), Keith Flint si Maxim, celor trei alaturandu-se in show-urile live, cum va fi si cel de la Bontida, si alti muzicieni.

"Fanii si criticii considera ca «The Day is My Enemy», cel mai recent album, lansat oficial in urma cu trei zile, dupa sase ani de asteptare, este unul dintre cele mai bune albume din intreaga lor cariera, iar Liam Howlett declara in urma cu putin timp ca prin acest album doresc sa zguduie industria muzicala actuala deoarece aceasta este «plana si fara personalitate». In jurul acestui nou album va fi construit si show-ul pe care The Prodigy il va sustine la Electric Castle 2015", se mentioneaza in comunicat, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, a fost confirmata prezenta la festival a unor artisti precum A.Skills & Krafty Kuts, Eskmo, Woralks, Sattelite, Tesco Disco si Silent Strike.
De asemenea, incepand de joi, biletele la festival pot fi achizitionate de pe electriccastle.ro, din reteaua Eventim sau de pe eventim.ro, la pretul de 289 de lei. Festivalul Electric Castle va avea loc, intre 25 si 28 iunie, la Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj.

Citeste si:
A murit bodyguard-ul trupei The Prodigy, la cateva saptamani dupa...
A murit bodyguard-ul trupei...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.