Membrii trupei de power metal Helloween vor fi invitati speciali ai concertului pe care britanicii din formatia Judas Priest il vor sustine la Bucuresti, in parcarea Romexpo, pe 1 iulie, informeaza organizatorii evenimentului.

Una dintre cele mai proeminente trupe de power metal, Helloween s-a infiintat in urma cu peste 30 de ani. 11 turnee mondiale, in care a fost cap de afis, show-ul de la Monsters Of Rock la Castle Donington, in fata a peste 100.000 de fani, si turnee spectaculoase alaturi de Iron Maiden, Dio si Ozzy Osbourne, precum si turneul MTV Headbangers Ball SUA, cu Anthrax si Exodus, raman momente de neuitat din cariera formatiei Helloween, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Trupa a vandut peste cinci milioane de discuri in intreaga lume, are in palmares 14 discuri de aur si sase de platina la nivel mondial, cu doua discuri de aur doar in Germania. Fara Helloween, multe trupe contemporane, precum Edguy, Sonata Arctica si Blind Guardian, nu ar fi existat in forma lor actuala, mai arata sursa citata.

De peste trei decade se numara printre cele mai ingenioase trupe metal internationale, iar fanii le adora piesele fantastice, mai mult decat obsedante. Andi Deris (voce), Michael Weikath (chitara), Sascha Gerstner (chitara), Markus Großkopf (bas) si Daniel Löble (tobe) promit un show de neuitat la Bucuresti, mai ales prin prisma mult-anticipatului "My God-Given Right", disc care va fi lansat in luna mai a acestui an. Helloween a anuntat in urma cu cateva zile tracklistul, astfel, cel de-al 15-lea album de studio al trupei va contine 13 piese.

Biletele pentru concert costa 130 de lei (zona B), 190 de lei (zona A) si 270 de lei (golden ring), in functie de distanta fata de scena. Acestea pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, si din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.