Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" ar putea avea mai mult de sapte sezoane, informeaza huffingtonpost.com.

Creatorii acestui popular serial de televiziune, D.B. Weiss si David Benioff, au declarat in 2014 ca "Game of Thrones", un serial original HBO, se va incheia dupa cel de-al saptelea sezon. Cu toate acestea, managerii postului american par sa isi doreasca mai mult de sapte sezoane pentru celebra productie TV. Informatia a fost publicata in premiera de Entertainment Weekly care a stat de vorba cu Michael Lombardo, directorul departamentului de programe de la HBO, care a spus ca postul de televiziune si-ar dori ca serialul "Urzeala tronurilor" sa continue si dupa difuzarea celui de-al saptelea sezon.

Insa Weiss si Benioff ar putea sa nu fie de acord cu acest lucru, deoarece au spus de curand ca principala lor preocupare din perioada actuala consta in crearea unui final "potrivit si satisfacator" pentru "Game of Thrones", indiferent de cat de multe sezoane ar necesita acest lucru, scrie MEDIAFAX.

"Vrem sa incheiem show-ul pe o nota inalta", a spus D.B. Weiss. "In mare, stim deja cate ore au ramas de difuzat din acest serial. Nu vrem sa adaugam inca 10 ore la ceea ce avem deja. Aici e vorba de a gasi acel moment, cel mai potrivit (pentru incheierea serialului, n.r.), atat pentru noi, cat si pentru HBO, dar care, inainte de toate, va fi cel mai potrivit si pentru public", a adaugat David Benioff.

Speculatiile despre un posibil film "Game of Thrones" au inceput sa apara inca de anul trecut, atunci cand scriitorul George R. R. Martin, autorul romanelor pe baza carora este realizat serialul, a mentionat posibilitatea unei lansari a unui lungmetraj pe marile ecrane care ar putea sa incheie productia de televiziune. Directorii de la HBO nu par insa a fi prea atasati de aceasta idee, intrucat vor sa ramana loiali abonatilor postului si nu doresc sa transpuna finalul unui serial TV in salile de cinematograf.

Citeste si:
Serialul Game of Thrones va continua pe HBO
Serialul Game of Thrones, din...

Deocamdata, serialul "Game of Thrones" va continua in mod oficial cu un al saselea sezon. O serie de negocieri au fost demarate cu actorii principali din distributie, pe care producatorii show-ului TV spera sa ii convinga sa joace si intr-un posibil sezon cu numarul sapte.

Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o actiune amplasata intr-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice si elementele fantastice vin in completarea actiunii din "Urzeala tronurilor".

George R. R. Martin a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

Citeste si:
Emilia Clarke spune ca producatorii au manipulat-o sa filmeze scene...
Emilia Clarke spune ca...

Cel de-al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor", produs de HBO, va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 12 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.