Actorul Robert Knepper, cunoscut pentru rolurile sale din "Prison Break", "Hitman", "Curierul 3" si "Jocurile Foamei: Revolta, partea 1", va veni in premiera in Romania, la cea de-a treia editie a East European Comic Con, care se va desfasura intre 8 si 10 mai, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Robert Knepper completeaza tabloul actorilor internationali de calibru de la editia din acest an a evenimentului East European Comic Con, alaturi de Manu

Bennett (Crixus din "Spartacus"), Kristian Nairn (Hodor din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones") si Osric Chau (Kevin Tran din "Supernatural"), potrivit unui comunicat.

Robert Knepper este cunoscut pentru rolul lui Theodore "T-Bag" Bagwell din serialul de succes "Prison Break", dar si pentru personajele interpretate in filme precum "Noapte buna si noroc!/ Good Night and Good Luck" (alaturi de George Clooney, Robert Downey jr si Jeff Daniels), "Hitman" si "Curierul 3/ Transporter 3", conform MEDIAFAX.

Un alt serial de succes asupra caruia Knepper si-a pus amprenta a fost "Eroii/ Heroes", in care a jucat rolul antagonistului Samuel Sullivan. Pe marile ecrane, cel mai recent rol al acestuia este cel al lui Antonius din "Jocurile Foamei: Revolta, partea 1", actorul urmand sa apara si in cea de-a doua parte a peliculei, ce va fi lansata in noiembrie 2015. De asemenea, Robert Knepper a aparut ca guest star in seriale ca "Breakout Kings", "The Blacklist" si "Minti criminale/ Criminal Minds".

Pasiunea pentru actorie a lui Robert Knepper s-a nascut in copilarie, in perioada in care o insotea pe mama sa in culisele teatrului local unde aceasta avea in grija recuzita pentru spectacole. El a inceput sa se implice mai mult in lumea teatrului, luand parte la productii locale. Mai tarziu, a ales sa studieze la Universitatea din Northwestern.

East European Comic Con este un spatiu de interactiune intre fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate si jocurilor video si actori internationali, artisti grafici si celebritati din mediul online.

Aleea artistilor, zona de gaming si de boardgames, recuzita de film, cei patru actori actori internationali deja anuntati, trei scene (una principala, una destinata discutiior cu artisti si creatori de content pe YouTube si una de competitii de gaming) sunt cateva dintre atractiile pregatite de organizatorii acestui eveniment care va fi organizat in luna mai, la Bucuresti.

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

Biletele pentru East European Comic Con pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket, la pretul de 64 de lei. In saptamana de dinaintea evenimentului, costul unui bilet va fi de 79 de lei.

East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.