Peste 300.000 de participanti din tara si strainatate sunt asteptati la Untold Festival, de la Cluj-Napoca, evenimentul urmand a se desfasura in perioada 30 iulie - 2 august pe cel putin zece scene, potrivit organizatorilor.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold Festival transmis, joi, peste 23.500 de abonamente au fost vandute in mai putin de doua luni, doar unul din patru abonamente fiind vandute in Cluj-Napoca.

"Untold Festival, surpriza orasului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeana a Tineretului, organizat in perioada 30 iulie – 2 august, asteapta peste 300.000 de participanti pasionati de muzica EDM, rock, pop-rock, reggae, dub, drum and bass si funk, din toata tara si de peste hotare. Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, cu o investitie de 4,5 milioane euro, se va desfasura pe minimum 10 scene si va beneficia de sprijinul a 1.000 de voluntari. Peste 23.500 de abonamente au fost vandute in mai putin de doua luni, doar unul din patru abonamente fiind vandute in Cluj-Napoca, iar restul in principalele orase din tara si din strainatate", se arata in documentul citat, scrie MEDIAFAX.

Potrivit organizatorilor festivalului, printre trupele si artistii care vor canta la Cluj-Napoca se numara Fedde le Grand, Andy C, Tujamo, Pendulum Dj Set, DJ Premier, Wilkinson, Bondax, Foreign Beggars, P Money, Akua Naru, Crazy P, Jeru the Damaja, Onra (live), Mr Woodnote & Eva Lazarus, Nightmares on Wax (dj set), Subcarpati, Suie Paparude, alaturi de Avicii, David Guetta, ATB, John Newman, Tinie Tempah, Patrice, Cazzete, Fatman Scoop.

"Ne propunem sa organizam unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa si promitem ca Untold Festival va fi mai mult decat un festival, va fi o experienta senzoriala unica, in Romania. Untold va aduce la un loc actiunea, personajele si intriga unei povesti de neuitat. Ideea noastra a pornit de la nevoia si dorinta unor astfel de evenimente pe care le-am regasit la pasionatii de muzica din regiune", a declarat Bogdan Buta, director general Untold.

Citeste si:
Prețul benzinei și al motorinei în România continuă să se ieftinească
Prețul benzinei și al...

Acesta a subliniat ca festivalul de la Cluj-Napoca promite "minimum 80 de ore de party incendiar, in care orasul se va transforma in destinatia turistica muzicala a verii".

"Povestea spusa pe ritmul muzicii, incepe in inima Transilvaniei, pe taramul in care vampirii, ielele, lostritele uriase si alte personaje fantastice trec granita inspre lumea reala. Untold 2015 este doar inceputul unei lumi vizuale pline de farmec si mister, in care Clujul devine taramul magic, unde personaje precum Praslea cel Voinic sau Greuceanu prind viata", a mai spus Buta.

Spatiul "de poveste" va fi amenajat in cinci zone tematice: Hoia Baciu devine The Mountain, Malul Somesului devine The River, Parcul Central devine The Forrest, Piata Unirii se schimba in The Citadel, iar Cluj Arena devine The Arena.

"Zona River va avea trei scene - cea principala, la Cluj Arena, si doua scene secundare, in interiorul si exteriorul Salii Polivalente. Zona The Forrest va fi situata in Parcul Central si va fi alcatuita din doua scene, zona The Citadel va avea o scena situata in Piata Unirii, special creata pentru a da impresia unui castel, iar zona The Pool va fi amenajata intr-un strand din Cluj Napoca, in incinta caruia se va amenaja o scena. Suntem in discutii cu cei de la festivalul Delahoya sa ii includem in Untold, astfel incat sa avem scene si in Padurea Hoia", a mentionat directorul festivalului Untold.

Citeste si:
Reprezentanta Armeniei Malena a câștigat Eurovision Junior 2021
Reprezentanta Armeniei Malena...

Conform organizatorilor, pretul noului abonament pre-sale, pentru toate cele patru zile de desfasurare a evenimentului, este de 259 lei si va fi valabil pana in 8 aprilie, in limita a 10.000 abonamente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.