Actorul american Jamie Foxx a acordat recent un interviu in care a dezvaluit pentru prima data in mod public faptul ca a fost abandonat de ambii parinti la varsta de sapte luni, informeaza public.fr.

Cu ocazia lansarii in mai multe tari europene a filmului musical "Annie", starul hollywoodian a acordat un interviu cotidianului elvetian Le Matin, in care a vorbit pentru prima data despre traumele copilariei sale. "Aveam sapte luni atunci cand parintii m-au lasat in bratele bunicii mele pe linie materna, Estelle. Am avut nevoie de multi ani pentru a accepta adevarul: parintii mei adevarati nu voiau sa ma vada (...) Dupa ce am ajuns la varsta de 40 de ani, am facut o analiza. Devenisem deja tata si simteam nevoia de a gasi raspuns la anumite intrebari", a declarat Jamie Foxx.

"Era vorba mai mult de o neintelegere a situatiei decat de ura, pentru ca beneficiasem de toata dragostea de care aveam nevoie, din partea bunicilor mei. Sigura intrebare care mi-a venit in minte era aceasta: «De ce?». Mai ales dupa ce am aflat ca, desi se despartisera, parintii mei locuiau in aceeasi regiune cu mine", a adaugat starul hollywoodian.

Abia dupa ce trecuse de varsta de 40 de ani si dupa moartea bunicii sale, Jamie Foxx, in prezent in varsta de 47 de ani, s-a decis sa reia legatura cu mama sa. "Dupa moartea bunicii mele, am inceput sa vorbesc cu mama mea, Louise, ceva mai des. I-am propus apoi sa se mute in casa noastra, iar ea a acceptat. Faptul ca o aveam langa mine, in resedinta noastra, ne-a permis sa ne cunoastem mai bine", a adaugat actorul. In ciuda acestei reconcilieri, relatiile au ramas foarte tensionate cu tatal sau. Jamie Foxx spune insa ca s-a impacat cu trecutul sau familial, mai ales dupa ce a devenit el insusi tata. Starul american are doua fiice - Corinne Bishop, nascuta in 1994, si Annalise, nascuta in 2009, scrie MEDIAFAX.

Jamie Foxx a castigat premiul Oscar in 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", in care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat in "Dreamgirls", "Regatul" si musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevarata a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a imbolnavit de schizofrenie si a ajuns sa cante la vioara si violoncel pe strazi. De asemenea, el a lansat doua albume muzicale, "Unpredictable" si "Intuition".

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.