Cameron Diaz, care s-a casatorit cu rockerul Benji Madden in urma cu aproape doua luni, a acordat de curand un interviu pentru revista Cosmopolitan, in care a spus ca sexul reprezinta "un lucru sanatos", care trebuie facut "din mai multe motive".

De asemenea, vedeta hollywoodiana, in varsta de 42 de ani, a vorbit despre importanta aspectului fizic, dezvaluind faptul ca depune eforturi mari, practicand exercitii fizice in regim intensiv, pentru a arata cat mai bine.

"Trebuie pur si simplu sa faci sport. Odata ce iti asumi acest lucru si depui eforturi, corpul incepe sa iti spuna: «Nu e ok sa traiesti fara asa ceva». Unii oameni spun: «Corpul meu respinge exercitiile fizice». Ei bine, nu este asa. Mintea lor respinge exercitiile fizice", a declarat actrita americana.

In ciuda faptului ca a optat pentru un stil de viata sanatos, Cameron Diaz recunoaste ca isi permite din cand in cand sa manance dulciuri. "Stilul de viata sanatos este un fel de ecuatie. Amintiti-va, nu trebuie sa mancati tot tortul, puteti sa mancati doar o felie. Nu va privati de lucrurile bune. Distrati-va. Dar fiti vigilenti. Daca «ecuatia» voastra este 80% buna si 20% rea in majoritatea timpului, atunci putina miscare nu va va face prea rau", a adaugat actrita.

De asemenea, Cameron Diaz spune ca retelele de socializare reprezinta un element daunator: "Cred ca social media reprezinta un experiment nebunesc si negativ al societatii actuale. Felul in care oamenii obisnuiesc sa caute un fel de validare a actiunilor din partea unor persoane complet straine reprezinta ceva periculos. La ce bun sa cauti o astfel de validare?". Interviul acordat de vedeta americana revistei Cosmopolitan este insotit de un pictorial, care o prezinta pe Cameron Diaz in mai multe tinute sexy.

Cameron Diaz, in varsta de 42 de ani, si Benji Madden, in varsta de 35 de ani, chitarist si solist al trupei rock Good Charlotte, au devenit sot si sotie in urma unei ceremonii ce a avut loc la resedinta din Beverly Hills a cuplului, pe 5 ianuarie. Actrita Cameron Diaz, al carei cel mai recent film, "Annie", a avut deja premiera in Statele Unite, a mai avut relatii cu vedete ca Justin Timberlake, Jared Leto si Alex Rodriguez. La randul sau, Benji Madden a avut relatii cu Eliza Doolitle si Holly Monk.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Cameron Diaz a jucat mai ales in comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie".

Cameron Diaz a mai putut fi vazuta in filmele "Viata pentru sora mea", "Cutia", in comedia "Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise, precum si in "Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher" (2011), "The Other Woman/ Cealalta femeie" (2014) si "Sex Tape" (2014).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.