Leonardo DiCaprio va juca intr-un nou film, intitulat "The Crowded Room", in care va interpreta rolul personajului principal, un barbat care are 24 de personalitati.

Leonardo DiCaprio, in varsta de 40 de ani, va interpreta rolul lui Billy Milligan in aceasta productie inspirata din fapte reale. Actorul va fi nevoit sa dea viata unui numar de 24 de personaje, intrucat Milligan suferea in viata reala de o tulburare de personalitate multipla. Ideea unui film pe baza povestii lui Billy Milligan nu este noua, DiCaprio exprimandu-si interesul de a juca rolul acestuia inca din anul 1997. Filmul va fi realizat cu ajutorul companiei de productie Appian Way, a lui DiCaprio, si al companiei New Regency, scrie MEDIAFAX.

Billy Milligan a fost implicat intr-un proces foarte mediatizat in anii 1970, in care a fost acuzat de jaf si violarea a trei femei. Avocatii lui Milligan au sustinut ca clientul lor nu era in deplinatatea facultatilor mintale, dupa ce fusese diagnosticat cu schizofrenie. Procesul a fost primul din lume in care avocatii s-au folosit de diagnosticul de tulburare de personalitate multipla in strategia de aparare. Milligan ar fi avut 24 de personalitati, dintre care doar mai putin de jumatate le erau cunoscute psihiatrilor. In urma procesului, Milligan a fost inchis timp de zece ani intr-un spital de psihiatrie.

Filmul "The Crowded Room" va fi bazat pe cartea de non-fictiune scrisa de Daniel Keyes, intitulata "The Minds of Billy Milligan". Cartea va fi adaptata pentru marele ecran de Jason Smilovic si Todd Katzberg, care au creat seriale precum "Rapirea/ Kidnapped" si "My Own Worst Enemy".

Leonardo DiCaprio va fi si producator al peliculei, alaturi de Jennifer Davisson si Alexandra Milchan. Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996, si, mai ales, in blockbusterul "Titanic", in 1997.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.