Cantareata Lady Gaga va juca in "American Horror Story: Hotel", cel de-al cincilea sezon al serialului american de succes, potrivit contactmusic.com.

Lady Gaga a anuntat ca va face parte din distributia celui de-al cincilea sezon al seriei "American Horror Story" publicand un videoclip bizar pe conturile sale de pe retelele sociale, sub care a scris "Faceti-va rezervarile acum. #GagaAHSHotel", facand referire la titlul "Hotel" dat acestei parti a productiei de televiziune.

Ryan Murphy, creatorul serialului, a distribuit, de asemenea, videoclipul, scrie MEDIAFAX.

Acesta nu este primul rol al cantaretei Lady Gaga, care a mai jucat, in 2013, in filmul de actiune "Machete: Ucigas meserias/ Machete Kills", regizat de Robert Rodriguez.

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americana a purtat o rochie croita din bucati de carne cruda, in semn de protest fata de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu intreba, nu spune") din armata americana. Aceasta lege, care impunea militarilor sa isi ascunda homosexualitatea, a fost abrogata in 2011. Lady Gaga a castigat in 2015 un premiu Grammy pentru albumul sau "Cheek to Cheek", realizat alaturi de Tony Bennett.

"American Horror Story" este un serial de televiziune american, care prezinta povesti horror, creat si produs de Ryan Murphy si Brad Falchuk.

Fiecare sezon este de sine statator, fiind realizat ca o miniserie independenta, urmarind un set de personaje si situatii disparate, iar povestile au fiecare "inceputul, punctul culminant si finalul" lor. Primul sezon, "Murder House" a fost difuzat incepand din 5 octombrie 2011, urmat de "Asylum", in 2012 - 2013, "Coven", in 2013 - 2014, si "Freak Show", care a inceput sa fie difuzat in 2014. Printre actorii care apar in aceasta productie se numara Connie Britton, Dylan McDermott, Evan Peters, Taissa Farmiga, Denis O'Hare si Jessica Lange. Serialul este difuzat in Statele Unite ale Americii de reteaua de televiziune prin cablu si satelit FX, detinuta de divizia Fox Entertainment Group a gigantului 21st Century Fox.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.