Actorul Charlie Sheen, fostul star al serialului "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", a declarat intr-o emisiune de comedie ca doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite din 2016 si ca se considera "un republican constitutional", informeaza contactmusic.com.

Actorul american, in varsta de 49 de ani, spune ca a ajuns la concluzia ca este "candidatul ideal" pentru a candida la functia prezidentiala in 2016, dupa ce a realizat un mic sondaj in randul prietenilor sai. De asemenea, Charlie Sheen a mai spus ca ar fi tentat sa faca echipa la alegeri cu tatal sau, Martin Sheen. "Am facut un sondaj - erau vreo 10 persoane. In fiecare situatie - indiferent de scenariul etic sau de cel social -, atunci cand spuneam ca vreau sa candidez la functia de presedinte, procentul de sustinere era de 100%", a dezvaluit starul american in emisiunea de comedie "The Flipside With Michael Loftus". "Ghiciti cine ar putea sa candideze alaturi de mine la functia de vicepresedinte? Tatal meu! Va fi o echipa Sheen - Sheen la alegerile din 2016. Vom candida cu o platforma politica bazata pe adevar si transparenta. Serios!", a adaugat Charlie Sheen.

Actorul, renumit pentru stilul sau de viata petrecaret, spune ca abordarea sa transparenta asupra vietii ii va asigura o "izolatie" perfecta impotriva tuturor criticilor. "Imaginati-va ca ma aflu intr-o dezbatere. Contracandiatul meu va spune: «Ei bine, ai facut asta!». Iar eu ii voi raspunde: «Si?». Ce vor putea sa spuna despre mine in timpul acelor dezbateri si sa nu fie deja cunoscut de public? «Dar atunci cand ai facut...?». Le voi raspunde: «Asa, si ce-i cu asta?»", a spus actorul american, scrie MEDIAFAX.

Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, in 2011, din distributia serialului "Doi barbati si jumatate". In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.