Orianne Collins, fosta sotie de origine elvetiana a cantaretului Phil Collins, a paralizat in urma unei operatii de tratare a unui disc vertebral dislocat si a dat in judecata spitalul din Elvetia unde a suferit aceasta interventie chirurgicala, in luna decembrie, informeaza dailymail.co.uk.

Orianne Collins, in varsta de 42 de ani, care a fost casatorita timp de sapte ani, pana in 2007, cu cantaretul Phil Collins, este obligata sa utilizeze un carucior cu rotile, in urma operatiei suferite in luna decembrie. Orianne, care are trei fii si care intre timp s-a recasatorit, a depus o plangere penala impotriva spitalului elvetian al carui nume nu l-a facut public. "Pe 16 decembrie am suferit o operatie pentru un disc vertebral deplasat, in regiunea gatului. Dupa operatie, m-am trezit paralizata. Nu imi simteam absolut deloc corpul, de la cap pana la varful picioarelor", a declarat aceasta pentru site-ul elvetian Le Matin.

Problemele au inceput atunci cand Orianne Collins, care are centura neagra la arte martiale si juca tenis si golf, s-a plans de dureri persistente la gat si umar. Orianne Collins a plecat din Miami, Statele Unite ale Americii, unde locuieste cu actualul sot si cu copiii sai, si s-a internat intr-un spital de Elvetia, datorita "standardelor de ingrijire" din aceasta tara. "Avem cei mai buni doctori aici. Era cea mai buna solutie, am crezut ca sunt pe maini bune", a declarat aceasta.

Discul sau deplasat a fost indepartat si inlocuit cu o proteza, iar trei zile mai tarziu aceasta ar fi trebuit sa fie externata. Dar lucrurile nu au mers conform planului, iar o analiza realizata cu ajutorul imagisticii cu rezonanta magnetica a aratat ca Orianne Collins sufera de sindromul Brown-Sequard, o afectiunea foarte rara care apare ca rezultat al unei rani suferite la coloana vertebrala. Orianne Collins a depus plangere impotriva spitalului pe 31 decembrie, insa nu a facut public numele institutiei medicale, precizand ca are "nevoie de raspunsuri". Aceasta va fi transferata la o clinica de reabilitare, scrie MEDIAFAX.

In 2008, cantaretul si tobosarul Phil Collins a fost fortat sa ii dea circa 38 de milioane de euro fostei sale sotii Orianne, in urma divortului. Orianne Cevey, pe numele de dinainte de casatorie, a fost cea de-a treia sotie a artistului. Cei doi au avut o relatie timp de 12 ani, din care sapte au fost casatoriti, si au doi fii impreuna, Nicolas si Matthew.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Phil Collins a intalnit-o pe Orianne in timpul turneului sau din 1994, cand aceasta avea 22 de ani si lucra ca translator, iar artistul era deja casatorit cu cea de-a doua sa sotie. Cei doi s-au stabilit la Geneva si au stat impreuna cinci ani inainte de organizarea unei nunti fastuoase, care a costat circa 400.000 de euro si la care au fost invitati, printre altii, Elton John si Eric Clapton.

Orianne Collins a declarat ca, daca va mai merge vreodata, planuieste sa escaladeze Matterhorn, un varf muntos din Alpi, la granita dintre Elvetia si Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.