Jennifer Lawrence a pozat nud intr-un pictorial din numarul pentru luna martie al revistei americane Vanity Fair, la cinci luni dupa ce mai multe fotografii intime ale actritei au fost publicate ilegal pe internet de catre pirati informatici, potrivit contactmusic.com.

In acest pictorial, Jennifer Lawrence, in varsta de 24 de ani, apare intinsa pe burta, cu un sarpe boa incolacit in jurul trupului.

Imaginea cu Jennifer Lawrence a fost publicata pe contul de pe reteaua online Instagram al Vanity Fair, alaturi de comentariul: "Fata intalneste sarpele. Jennifer Lawrence, fotografiata de Patrick Demarchelier pentru Vanity Fair. Cumparati numarul din martie 2015 pentru a vedea tot pictorialul".

Ideea privind stilul si decorul pictorialului a fost inspirata de sedinta foto din 1981 realizata de Richard Avedon cu actrita si modelul german Nastassja Kinski, pentru revista Vogue, scrie MEDIAFAX.

Sursa foto: Vanity Fair
Jennifer Lawrence a fost printre numeroasele vedete feminine de la Hollywood afectate de atacul informatic de la sfarsitul lunii august 2014, cand piratii informatici au accesat ilegal conturile iCloud (serviciu de stocare de date la distanta, furnizat de Apple, n.r.) ale acestora si au publicat pe internet fotografii intime.

Fotografiile personale ale lui Jennifer Lawrence au devenit subiect de presa pentru a doua oara, la cateva saptamani mai tarziu, cand imagini in care actrita aparea goala au fost publicate pe internet. Lawrence a numit atacul informatic, in cadrul unui interviu acordat Vanity Fair in noiembrie, "o infractiune sexuala dezgustatoare".

Atacul informatic prin care au fost publicate ilegal fotografii personale ale mai multor vedete este in continuare investigat de FBI. Printre vedetele afectate s-au aflat Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Scarlett Johansson si Rihanna.

Jennifer Lawrence Shrader, nascuta pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, este una dintre actritele americane tinere in ascensiune. La varsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis sa urmeze o cariera in actorie si si-a convins parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente si a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a incepe o cariera in domeniu.

Citeste si:
Cum a luat naștere numele revistei Playboy și ce legătură are cu...
Cum a luat naștere numele...

A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/ The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita.

Jennifer Lawrence, care s-a remarcat si in seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", la cea de-a 85-a gala de decernare a acestor distinctii, in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.