Susan Schneider Williams, vaduva actorului Robin Williams, a deschis un proces in instanta impotriva celor trei copii ai actorului in legatura cu mostenirea prevazuta de testamentul artistului, informeaza contactmusic.com.

Susan Schneider Williams i-a dat in judecata pe Zachary Pym, in varsta de 31 de ani, Zelda Rae, in varsta de 25 de ani, si pe Cody Alan, in varsta de 23 de ani, plangandu-se instantei de disparitia din casa pe care o impartea cu Robin Williams a unor obiecte despre care femeia spune ca i s-ar cuveni. Susan Schneider Williams sustine ca in casa ar fi patruns cineva, la putin timp dupa moartea, in luna august 2014, a actorului si ar fi luat obiectele.

Pe de alta parte, copiii actorului, pe care Robin Williams i-a avut din doua casnicii anterioare, cred ca Susan, care a fost cea de-a treia sotie a artistului, incearca sa "puna mana pe bani", ignorand cu bunastiinta limbajul folosit de regretatul actor in testamentul sau, astfel incat sa intoarca lucrurile in avantajul sau. "Susan a refuzat sa-i lase pe copii sa intre in casa dupa ce Robin a murit. Inainte ca Robin s-o fi intalnit pe Susan, actorul a fost foarte clar legat de mostenirea sa. Robin a lasat celor trei copii obiectele personale, inclusiv statueta Oscar primita pentru rolul din 'Good Will Hunting', obiecte legate de filmele sale, figurine, romane, masti de teatru si alte obiecte", a declarat o sursa citata de tmz.com.

Aceeasi sursa a mai declarat ca desi vaduva actorului stie ca nu are dreptul la obiecte legate de cariera cinematografica a acestuia, femeia ar fi hotarata sa obtina costumul purtat de Robin Williams la nunta sa si alte cateva mici obiecte. "Copiii spun ca Susan poate pastra tot ceea ce a dobandit cu Robin pe perioada casniciei, dar, mai spun ei, femeia a depasit limita. De exemplu, sunt indignati de faptul ca practic vrea sa redefineasca intelesul cuvantului «bijuterii». Copiii ar trebui sa mosteneasca toate bijuteriile, dar ea spune ca acestea nu includ si colectia de ceasuri a lui Robin", a mai spus sursa citata de tmz.com.

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august, la domiciliul sau din localitatea Tiburon, in apropiere de San Francisco. Potrivit purtatorului de cuvant al starului, actorul suferea de depresie. La inceputul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool. Actorul american nu a incercat niciodata sa isi ascunda problemele provocate de consumul de alcool si de droguri, dar, dupa o perioada de abstinenta ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior intr-o clinica specializata, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Oana Roman primește amenințări dure din partea internauților....
Oana Roman primește...

Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat in sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agentii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producatori dupa numai un sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.