Actorul Ashton Kutcher va depune marturie in procesul in care este judecat un presupus asasin in serie care ar fi ucis-o, in urma cu 14 ani, pe iubita sa din acea perioada, Ashley Ellerin, o studenta in varsta de 22 de ani, informeaza voici.fr.

In 2001, Ashton Kutcher juca in serialul de televiziune de succes "That '70s Show" si incepea sa devina cunoscut la Hollywood. In seara zilei de 21 februarie 2001, actorul trebuia sa mearga la iubita sa acasa, dupa ce incercase, mai multe zile la rand, sa o contacteze la telefon, fara succes. A batut de mai multe ori la usa si s-a uitat pe fereastra, dar nu a vazut-o in apartament, unde a remarcat, insa, pe podea, niste urme de vin rosu. Si-a spus ca Ashley a uitat ca ii daduse intalnire si a presupus ca aceasta era in oras, motiv pentru care a plecat si el acasa, potrivit Daily Mail.

La scurt timp dupa, politia l-a informat ca petele de vin erau de fapt de sange - Ashley Ellerin fusese ucisa cu 47 de lovituri de cutit, iar trupul ei neinsufletit zacea dupa o usa, de unde nu putuse fi vazut de Ashton, scrie MEDIAFAX.

Actorul a fost chemat ca martor in acest proces pentru ca prezenta lui la usa apartamentului a permis politiei sa stabileasca ora aproximativa la care a fost ucisa tanara si sa-si consolideze dosarul deschis pe numele autorului presupus, calificat drept asasin in serie, Thomas Gargiulo. Barbatul este acuzat de alte trei asasinate si o tentativa de omor, iar marturia lui Ashton Kutcher ar putea sa il trimita dupa gratii pe viata.

Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani, are in prezent o relatie cu actrita Mila Kunis, in varsta de 31 de ani, iar, pe 30 septembrie 2014, cei doi au devenit parintii unei fetite, Wyatt Isabelle. Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au inceput o relatie in 2012, la aproape un an dupa ce actorul s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie.

Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (2010) si "Fara obligatii/ No Strings Attached" (2011). In 2013, Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat in acelasi an cel mai bine platit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, in serialul "Doi barbati si jumatate", pentru care este platit cu 750.000 de dolari pe episod.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.