Actrita Keira Knightley a fost desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, surclasand-o pe ducesa Catherine de Cambridge, extrem de laudata de obicei pentru tinutele purtate in perioada sarcinii, informeaza dailymail.co.uk.

Una dintre participantele la acest sondaj, realizat de site-ul my1styears.com, a comentat ca actrita, in varsta de 29 de ani, este "invidia femeilor insarcinate din toata lumea". Actrita, nominalizata la Oscar anul acesta pentru rolul din filmul "The Imitation Game. Jocul codurilor", este casatorita cu muzicianul James Righton, membru al trupei Klaxons, iar cuplul asteapta primul lor copil.

Keira, care a primit un sfert dintre voturile participantelor la acest sondaj, a purtat numeroase tinute elegante de designer la galele cinematografice din acest sezon, unde cel mai recent film in care joaca, "The Imitation Game", s-a numarat printre favoriti. Una dintre cele mai apreciate tinute a fost rochia Chanel pe care actrita a purtat-o la gala premiilor Globul de Aur 2015, iar toata lumea asteapta cu nerabdare sa vada ce va purta la gala Academiei americane, care va avea loc pe 22 februarie, scrie MEDIAFAX.

Pe pozitia a doua in acest top al celor mai elegante vedete insarcinate s-a clasat ducesa de Cambridge, in varsta de 33 de ani, sotia printului William al Marii Britanii, care, in prezent, asteapta cel de-al doilea sau copil. Catherine a primit 20% din voturile celor 600 de participante la acest sondaj.

Ducesa urmeaza sa nasca in aprilie si a participat, in ultimele luni, la numeroase evenimente publice, unde a afisat tinute foarte elegante. Ca si in timpul primei sale sarcini, cu printul George, ducesa a preferat brandul dedicat Seraphine.

Una dintre participantele la acest sondaj a spus ca ducesa este "eleganta si face ca perioada sarcinii sa para una usoara".

Locul al treilea in acest top, cu 14% dintre voturi, a fost ocupat de vedeta serialului britanic "EastEnders" Jacqueline Jossa, in varsta de 22 de ani, care este insarcinata cu primul ei copil. Actrita are o relatie cu vedeta de televiziune Daniel Osborne.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Topul este completat de cantareata Frankie Bridge, sotia fotbalistului Wayne Bridge, modelul Abbey Clancy, partenera de viata a fotbalistului Peter Crouch, Sophie Hunter, logodnica actorului Benedict Cumberbatch, cantareata si prezentatoarea de televiziune Una Foden, sotia jucatorului de rugby Ben Foden, actrita Zooey Deschanel, actrita Isla Fisher, care este casatorita cu actorul Sacha Baron Cohen, si actrita Helen Flanagan, partenera de viata a fotbalistului Scott Sinclair.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.