Snoop Dogg a devenit bunic, dupa ce fiul sau mai mare si sotia acestuia au devenit parintii unui baietel, pe care l-au numit Zion.

Vestea nasterii primului sau nepot a fost facuta publica miercuri chiar de Snoop Dogg, care a publicat pe contul sau de pe platforma Instagram un album foto cu bebelusul si mai multi membri ai familiei sale, alaturi de mesajul "Zion, te asteapta multa dragoste, nepoate!". Zion este fiul lui Corde Broadus, baiatul in varsta de 20 de ani al artistului, si al sotiei acestuia, Jessica Kyzer. Sotia rapperului, Shante Taylor, apare intr-o alta fotografie, tinand bebelusul in brate. Imaginea este insotita de textul "Bunica mandra".

Snoop Dogg s-a casatorit pe 12 iunie 1997 cu iubita sa din liceu, Shante Taylor. Pe 21 mai 2004, artistul a intentat divort, dar cei doi s-au impacat cativa ani mai tarziu, reinnoindu-si juramintele de casatorie pe 12 ianuarie 2008. Snoop Dogg si Shante Taylor au trei copii, fiii Corde, nascut in 1994, si Cordell, in varsta de 17 ani, si o fiica, in varsta de 15 ani, pe nume Cori, scrie MEDIAFAX.

Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013.

Citeste si:
Snoop Dogg a primit 6,5 milioane de dolari pentru o reclamă de 60...
Snoop Dogg a primit 6,5...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.