Marilyn Monroe a fost desemnata noua imagine oficiala a brandului Max Factor.

Marilyn Monroe a fost desemnata "ambasador global al frumusetii" pentru brandul Max Factor, al carui set de noi campanii publicitare din 2015 vor accentua rolul pe care machiajul l-a avut in transformarea actritei americane dintr-o starleta de cinema intr-o vedeta de talie mondiala si un sex simbol al secolului XX.

Actrita, al carei nume real a fost Norma Jeane Mortenson, a murit in 1962, la varsta de 36 de ani. Vedeta americana a fost clienta a brandului Max Factor in anii '40, atunci cand compania americana furniza produse cosmetice starletelor de cinema prin intermediul salonului sau de infrumusetare de pe Hollywood Boulevard, scrie MEDIAFAX.

La inceputului anului, Gwyneth Paltrow s-a transformat intr-o versiune moderna a actritei Marilyn Monroe intr-o reclama care a dorit sa celebreze stralucirea si moda anilor 1940, dar si traditia acestui brand celebru.
Printre celelalte femei celebre care au fost imaginea oficiala a brandului Max Factor se numara cantareata Madonna si modelul Gisele Bundchen. In 2014, Marilyn Monroe a ocupat locul al saselea in topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata. Actrita americana a generat anul trecut venituri de 16,8 milioane de dolari.

Drepturile asupra imaginii actritei Marilyn Monroe apartin Authentic Brands Group, o companie specializata in achizitionarea de licente, care a inaugurat deja un lant de sali de spa si saloane cosmetice sub numele Monroe, dar si o linie vestimentara pentru adolescente, comercializata prin intermediul magazinelor din lantul american Macy's.

Vedeta americana a fost casatorita cu Joe DiMaggio, un celebru jucator american de baseball, dar si cu dramaturgul Arthur Miller si, potrivit presei americane, ar fi avut relatii cu presedintele J.F. Kennedy si cu fratele acestuia, Robert.

Cu o cariera in cinematografie de 16 ani, desi fara niciun fel de experienta in domeniu inainte de a fi promovata ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legenda de talie mondiala - cu 29 de filme in palmares, aparitii in reviste -, dar si muza pentru numerosi artisti. Actrita americana este detinatoarea unui Glob de Aur pentru rolul din "Unora le place jazz-ul" si a unei nominalizari la acelasi trofeu pentru evolutia ei din filmul "Bus Stop". A primit si doua nominalizari la premiile BAFTA, pentru rolurile din filmele "Sapte ani de casnicie" si "Printul si dansatoarea".

Citeste si:
Kim Kardashian, acuzată că a „deteriorat iremediabil” rochia lui...
Kim Kardashian, acuzată că a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.