Un membru al familiei regale britanice este implicat intr-un scandal in Statele Unite, fiind suspectat ca ar fi abuzat sexual de o minora.

Printul Andrew, fiul reginei Elisabeth a II-a, este implicat intr-un scandal in Statele Unite, fiind suspectat, potrivit unor documente judiciare, ca ar fi abuzat sexual de o minora, dar ducele de York si Palatul Buckingham resping acuzatiile.

Acuzatiile apar in documente judiciare ale unei instante din statul Florida referitoare la situatia omului de afaceri american Jeffrey Epstein, un prieten apropiat al printului Andrew condamnat la 13 luni de inchisoare pentru relatii cu prostituate minore. Desi a fost condamnat intr-un caz, numeroase femei continua sa depuna reclamaii contra bancherului Epstein. Intr-un document judiciar apare si numele printului Andrew, duce de York, fiul reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii si al printului Philip si fratele mai mic al printului Charles.

Potrivit tabloidului Daily Mail, o femeie sustine ca a fost fortata sa intretina relatii sexuale cu printul Andrew de trei ori, inclusiv la o "orgie", cand ar fi fost "imprumutata" prietenilor multimilionarului american Jeffrey Epstein. Femeia, care a preferat sa mentina anonimatul, fiind identificata de procurori sub numele Jane Doe #3, acuza ca a fost "fortata sa intretina relatii sexuale cu printul britanic in timp ce era minora", la Londra, New York si pe o insula privata din Caraibe, scrie MEDIAFAX.

Potrivit procurorilor americani, femeia a fost tratata ca "sclava sexuala" de Jeffrey Epstein in perioada 1999 - 2002. Ea ar fi avut relatii sexuale cu printul britanic oricand dorea aceasta, desi avea la acea vreme 17 ani, pentru ca Andrew "s-ar fi indragostit de ea", potrivit procurorilor americani.

In numele printului Andrew, Palatul Buckingham a respins acuzatiile, primele de o asemenea gravitate vizand un membru al familiei regale britanice. "Aceste informatii au legatura cu proceduri judiciare civile de lunga durata care au loc in Statele Unite, iar printul Andrew nu este parte a vreunui proces. In acest context, nu vrem sa face comentarii detaliate. Totusi, pentru evitarea oricarui dubiu, orice sugestie referitoare la acte indecente cu minori este total falsa", a comunicat Palatul Buckingham, citat de Sky News.

Citeste si:
Familia regală, colindată de dubașii satului, la Castelul de la...
Familia regală, colindată de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.