Actorii Ryan Gosling si Eva Mendes s-ar afla la un singur pas de despartire, desi au trecut doar trei luni de la nasterea fiicei lor, Esmeralda Amanda, afirma presa internationala, citata de dailymail.co.uk.

Cei doi actori au fost extrem de incantati de venirea pe lume, in urma cu trei luni, a fiicei lor, Esmeralda Amanda, insa, potrivit tabloidelor americane, se pare ca presiunea exercitata de calitatea de parinte a devenit mult prea mare pentru ei.

Revista OK! a anuntat, luni, ca Ryan Gosling si Eva Mendes au trait separat in ultimele saptamani. Actrita, in varsta de 40 de ani, a ramas singura cu fiica ei, in resedinta din Los Angeles a cuplului, in timp de Ryan Gosling, in varsta de 34 de ani, isi petrece tot timpul in statul american Georgia, unde filmeaza pentru pelicula "The Nice Guys".

OK! Magazine a fost prima publicatie din lume care a raportat faptul ca Eva Mendes era insarcinata si ca urma sa aiba un copil cu colegul ei din distributia filmului "Destine la rascruce/ The Place Beyond The Pines".

"E mai mult decat simplul stres generat de venirea pe lume a unui copil. Ei abia isi mai vorbesc", a dezvaluit o sursa pentru acest tabloid american.

"Eva l-a dat la o parte pe Ryan", a adaugat aceeasi sursa.

Potrivit presei americane, actrita de origine cubaneza a refuzat sa isi ia fiica si sa se mute pentru o vreme in Atlanta, pentru a fi mai aproape de iubitul ei.

O alta sursa a facut urmatoarea declaratie pentru OK! Magazine: "Asadar, in loc ca el sa vina la hotel in fiecare seara si sa isi petreaca fiecare noapte alaturi de ele, el este acum nevoit sa calatoreasca la Los Angeles cu avionul, la cateva zile, pentru a putea sa-si vada fiica".

Cei doi actori, care si-au inceput relatia in 2011, in timpul filmarilor de la "The Place Beyond The Pines", au devenit pentru prima data parinti pe 12 septembrie, odata cu nasterea fiicei lor, Esmeralda Amanda.

Actrita nu a facut niciun secret din faptul ca ingrijirea bebelusului este o sarcina foarte obositoare. "Sunt incredibil de obosita!", a dezvaluit ea in emisiunea prezentata de Ellen DeGeneres.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

In primul ei interviu pe care l-a acordat revistei Violet Grey dupa ce a nascut, Eva Mendes a confirmat ca este epuizata si a explicat motivele pentru care refuza sa angajeze bone pentru fiica ei: "Esmeralda are doua bunici extraordinare si cateva matusi incredibile, care vin la noi acasa si ma ajuta".

In timpul sarcinii, Eva Mendes si Ryan Gosling au optat pentru o existenta extrem de discreta si nu au mai fost fotografiati impreuna in public de peste un an.

Dupa ce a nascut, Eva Mendes a fost vazuta in public o singura data, in noiembrie, iar apropiatii cuplului spun ca Ryan Gosling a inceput sa isi faca griji pentru partenera lui de viata, temandu-se ca aceasta a devenit prea singuratica, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, alti prieteni apropiati ai cuplului spun ca, daca cei doi actori vor decide sa se desparta, atunci Eva Mendes va solicita justitiei sa ii acorde custodia exclusiva asupra fiicei lor.

Citeste si:
15 perechi de actori care au jucat de mai multe ori impreuna in filme
15 perechi de actori care au...

Inainte de relatia cu Eva Mendes, actorul canadian Ryan Gosling a avut o relatie cu colega sa din distributia filmului "Jurnalul/ The Notebook", actrita Rachel McAdams. La randul ei, Eva Mendes a avut o relatie cu cineastul George Augusto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.