Cantaretul John Lydon, fost solist al trupei Sex Pistols, a declarat ca fostii sai colegi sunt prea grasi pentru a reface grupul punk, informeaza contactmusic.com.

John Lydon, in varsta de 58 de ani, a exclus orice posibilitate de reformare a trupei punk Sex Pistols, alaturi de fostii sai colegi, Steve Jones si Paul Cook, pentru ca acestia "s-au ingrasat".

Lydon, care a jucat in trecut intr-o reclama a marcii de unt "Country Life", a declarat ca activitatea trupei s-a incheiat.

"Nu, asta s-a terminat. Adica, ne-ati vazut? Ne-am ingrasat cu totii, dar Jones a pus 25 de kilograme in plus! Si eu sunt cel care a facut reclama la unt!", a spus Lydon.

Cantaretul a admis ca a respins si mai mult ideea reformarii trupei dupa ce l-a vazut pe Mick Jagger in concert la festivalul Glastonbury in 2013.

Intrebat daca ar trebui sa existe o limita de varsta cand vine vorba despre cei care continua sa faca spectacole, Lydon a spus ca spectacolul oferit de Jagger a fost prost.

"Nu e vorba de varsta tuturor, ci e vorba doar de Mick Jagger. A vazut cineva ce a fost anul trecut la Glastonbury? Acum serios, Mick, nu e vorba de varsta aici, e vorba despre show-ul de rah... Voiam ca Rolling Stones sa ne dea ce ii caracterizeaza, stilul, energia aia care i-a facut ce sunt! Dar nu, Mick poarta colanti de femeie, cu testiculele indesate si la vedere si alearga de colo-colo ca un drogat si in spatele lui trupa arata foarte jenata", a declarat Lydon.

Fostul vocalist al Sex Pistols a declarat ca va continua sa faca muzica.

"M-as opri daca m-as plictisi, dar atata timp cat vor exista oameni, nu ma voi plictisi", a spus acesta.

Cu un stil de viata tumultuos si anarhic si o atitudine controversata, grupul Sex Pistols a pus bazele unui nou mod de a face muzica si a revolutionat cultura britanica in anii '70.

Trupa a fost formata la Londra, in 1975, de solistul Johnny Rotten, pe numele sau real John Lydon, chitaristul Steve Jones, tobosarul Paul Cook si basistul Glen Matlock, ulterior inlocuit de Sid Vicious. Membrii trupei s-au despartit in 1978, dupa un turneu american dezastruos si dupa moartea basistului Sid Vicious, in urma unei supradoze de droguri, scrie MEDIAFAX.

Membrii supravietuitori ai trupei Sex Pistols, ale caror piese "Anarchy in UK" (1976) si "God Save the Queen" (1977) constituie veritabile imnuri ale curentului punk, s-au reunit de mai multe ori pentru o serie de concerte unice.

Citeste si:
TJ Miles, despre foștii lui colegi de la Survivor. Cu cine vrea să...
TJ Miles, despre foștii lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.