TJ Miles este un om foarte sincer, mai ales când vine vorba de fanii lui din mediul online, iar de data aceasta a făcut o serie de dezvăluiri despre foștii lui colegi din cadrul competiției Survivor România de la Pro TV. Fostul Faimos a spus clar cu cine și-ar dori să mai țină legătura, cu riscul de a fi judecat pentru afirmațiile sale.

TJ Miles, despre foștii colegi de la Survivor

TJ Miles s-a aflat pe lista celor mai apreciați concurenți ai celui de-al treilea sezon de Survivor România, iar multă lume a pariat că el va fi cel care va câștiga, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat. Unii nu doar că au crezut în el și în puterea lui, dar l-au și votat pentru a-l ajuta să ajungă tot mai departe în concurs. Astfel, deși a fost nominalizat în repetate rânduri de către foștii lui colegi de echipă pentru eliminare, a avut norocul de a fi salvat aproape de fiecare dată.

Ziua eliminării lui din concurs a fost una plină de dezamăgiri pentru vlogger, mai ales în clipa în care ceilalți s-au bucurat enorm că el a fost nevoit să plece, deși nu era el cel mai slab din punct de vedere sportiv. S-a resemnat repede cu ideea că nu mai poate da timpul înapoi și că atât a fost să fie parcursul lui în concurs și a mers înainte cu fruntea sus.

Odată ajuns în țară, și-a reluat activitatea pe rețelele sociale și postează vloguri, la fel ca și înainte să accepte provocarea de a face parte din proiectul de la Pro TV, unde din păcate nu a avut acces la rețelele sociale, pentru că așa erau regulile. Având în vedere că s-a terminat de ceva vreme competiția, o parte dintre admiratorii lui au vrut să afle chiar de la el cu cine anume va ține legătura, iar el nu s-a temut să discute despre acest aspect. Astfel, a menționat că în concurs a cunoscut oameni foarte faini precum Mari Fica, Marian Drăgulescu, Elena Matei și alții, dar că va păstra legătura cu oricare dintre foștii concurenți care își și dorește lucrul acesta.

,,Prieteni este un cuvânt destul de valoros și nu pun această etichetă oricui. Nu pot spune că mi-am făcut prieteni acolo.Dar am niște cunoștințe destul de mișto, cum ar fi Mari Fica, Marian Drăgulescu, până și niște Războinici, poate chiar Elena Matei sau poate chiar Ana Dobrovie. Până și Duli.

Citeste si:
Ce a declarat Iulia Albu, după eliminarea de la America Express....
Ce a declarat Iulia Albu,...

O să țin legătura cu oricine vrea să țină legătura cu mine. Nu o să alerg după oameni. Nu o să încerc să forțez pe nimeni. Dacă vine cineva organic și se menține o legătură de durată cu cineva de la Survivor, aia e. Tot ce pot să spun este că sunt deschis și la relații profesionale, de afaceri, chestii care ne ajută reciproc”, a declarat TJ Miles, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.