Iulia Albu și Mike au fost eliminați de la America Express, în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii. Ce a declarat fosta concurentă imediat după eliminare și care sunt cei cu care va păstra legătura.

Iulia Albu, după eliminarea de la America Express

Lupta în America Express a ajuns la final pentru echipa formată din Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike. Aceștia au intrat în cursa pentru ultima șansă cu Aris și Alexia Eram, dar și cu Cătălin și Romică Țociu, dar nu au avut un noroc atât de mare precum al lor. Astfel, odată ajunși pe ultimul loc, au fost nevoiți să aștepte să vadă care era culoarea soarelui, iar mai apoi să își ia la revedere de la colegii lor.

Vedeta a zis din start că nu regretă că nu mai fac parte din concurs, ba chiar este fericită că a avut ocazia de a se bucura de o asemenea experiență alături de iubitul ei, în ciuda certurilor pe care le-au avut pe parcurs. Îndrăgostiții nu doar că s-au certat rău în timpul filmărilor, dar se pare că au stat și o vreme separați, după ce s-au întors în România, dar nu pentru mult timp, deoarece au realizat că nu pot sta unul fără celălalt.

Iulia Albu le-a mulțumit tuturor celor implicați pentru tot ceea ce au trăit pe „Drumul Arurului”, dar mai ales pentru faptul că au plecat mai bogați acasă. De asemenea, a ținut să menționeze că va păstra legătura cu echipa formată din Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, dar și cu cea formată din Sonia Simionov și Iuliana Pepene, concurente care au fost eliminate cu mult înaintea lor.

”Mulțumim pentru această experiență tuturor. Suntem, cu siguranță, mai bogați. Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem noi pe noi mai bine și între noi și unii pe alții. Vă mulțumim Romică și Cătălin pentru toate momentele frumoase, și celorlalți. Noi nu suntem niște ipocriți, nu cu toți”, a zis Iulia Albu, în America Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2023 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.