Iulia Albu și Mike au vorbit despre modul în care concurentul de la America Express se înțelege cu el. Cum a fost relația lor în trecut și ce schimbări au avut loc pe parcurs.

Iulia Albu, despre relația fiicei sale cu Mike

Între Iulia Albu și Mike au existat tot felul de neînțelegeri pe parcursul filmărilor pentru emisiunea America Express. motiv pentru care unii au fost curioși să afle care este situația în casa lor, dar mai ales cum se înțelege fiica ei cu iubitul mamei sale.

Concurenta emisiunii de la Antena 1 a povestit că, încă din prima clipă în care Mike a fost introdus în familia lor, acesta a fost primit și acceptat foarte bine de către Mika, doar că odată cu trecerea timpului, lucrurile au început să se mai schimbe.

S-a uitat la mine și mi-a zis: «O să mă mut, ce să fac?». Așa a fost integrat Mike în familia noastră. Mika l-a adorat din prima clipă în care l-a cunoscut”, a declarat Iulia Albu, în podcast-ul lui Romică Țociu.

Ca în orice familie și în cazul lor au existat mai multe neînțelegeri, mai ales că fiica ei a ajuns la vârsta la care se supără foarte tare, în cazul în care nu i se permite să facă anumite lucruri, mama ei zicând despre ea că este rebelă. O înțelege, pentru că și ei la rândul lor au trecut prin aceste etape ale vieții, dar Mike face tot ceea ce îi stă în putință pentru a petrece timp cu ea și pentru a face tot felul de activități.

„Chiar dacă pe parcursul timpului au mai avut neînțelegeri, pentru că neînțelegerile sunt firești și într-o familie în care sunt mamă, tată și copil. Ea este la o vârstă destul de dificilă. E destul de rebelă. Când nu poate să facă ce vrea are o problemă. Am trecut și noi prin asta, am fost și noi adolescenți. El vorbește zilnic cu ea în engleză pentru a exersa, ies împreună în parc, cu rolele sau cu bicicleta, petrec mult timp împreună.”, a mai zis ea.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Mike a simțit nevoia să intervină în discuție și a zis că nu pe parcursul timpului au început să apară neînțelegeri între ei, ci pe parcursul timpului, pentru că în rest relația lor a fost una frumoasă.

„Aș vrea să o corectez (n.red.: pe Iulia). Nu pe parcursul timpului, ci mai mult în ultimul timp. Pe parcursul timpului nu am avut probleme. A fost chiar o relație foarte frumoasă.”, a zis Mike.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2023 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.