Iulia Albu și Mike, partenerul ei de viață, au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dar și alături de Aris și Alexia Eram, pe care și ei i-au votat la rândul lor. Ce a declarat imediat după, în mediul online!

Iulia Albu, despre cursa pentru ultima șansă

Iulia Albu a primit foarte multe comentarii de hate, după ce ea și Mike au intrat în cursa pentru ultima șansă, în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii America Express. Cei doi concurenți au fost trași la răspundere, în primul și în primul rând, pentru faptul că i-au nominalizat pe Aris și pe Alexia Eram, cei mai mulți fiind de părere că aceștia nu ar fi trebuit să intre în cursa aceea.

Vedeta și-a argumentat alegerea, direct pe contul ei de Instagram, dar internauții nu și-au schimbat deloc părerea despre acest subiect. În plus, a specificat faptul că nu îi este deloc frică să lupte împotriva echipelor puternice, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care și-a dorit ca frații Eram să le fie adversari.

”Ieri am primit botezul focului în marea aventură America Express! Cum a fost? Haideți să vă povestesc… Faptul ca ne-am aflat printre ultimele echipe ajunse cu o zi înainte la Irina, nu a venit ca o surpriză… nici pentru noi și, sunt sigură, nici pentru voi. De ce am vrut ca Aris și Alexia să fie adversarii noștri? În primul rând pentru că NU NE ESTE FRICĂ. Nu ne este frică nici să concurăm împotriva unor echipe puternice și nici de eșec, acesta fiind, în final, un medicament din care vom gusta toți, ca echipe, mai mult sau mai puțin, cu urmări diverse.

În al doilea rând pentru ca nu aș fi avut nicio satisfacție să nominalizez o echipă formată din 2 fete, cu atât mai puțin echipa formată din Ada și Tony, o femeie de 52 de ani… și în al treilea rând, pentru motive etice pe care le veți descoperi pe parcurs. Am votat Alexia si Aris, echipa ajunsă cu puțin timp înaintea noastră la Irina. Ultimele 3 echipe au intrat așadar în cursa. Echilibrat, aș spune eu”, a scris Iulia Albu, pe Instagram.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de experiența America...
Cleopatra Stratan și Edward...

Faptul că a concurat în fața a doi băieți crede că a fost cel mai mare dezavantaj. Iulia Albu consideră, de asemenea, că echipa lor este una puternică, în ciuda neînțelegerilor pe care le au în curse și în ciuda faptului că partenerul ei s-a accidentat la una dintre probe. De asemenea,

”Am fost extrem de neimpresionată de faptul ca am concurat la jocul de departajare împotriva a 2 bărbați, și, la fel de neimpresionata de iluziile de grandoare ale unora. AM FOST ZDROBITĂ de această experiență care mi-a dat aripi. Sunt UMILĂ în fața bunătății locuitorilor acestor meleaguri fantastice și RECUNOSCATOARE pentru fiecare secundă în care am șansa sa FIU EU.

Astăzi am plecat ultimii și era cat pe ce să ajungem primii. Cu tot cu accidentări și drama noastră cea de toate zilele🤪. Este o luptă grea, mai ales cu noi înșine, dar avem determinarea necesară și aliații corecți. Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează!

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine acum și mereu❤️ ” a


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.