Experiența pe care au trăit în timpul filmărilor America Express a fost una inedită pentru Iulia Albu și pentru Mike, partenerul ei de viață, care nu au avut nici ce mai mică idee despre ceea ce avea să îi aștepte.

Iulia Albu, despre experiența America Express

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au decis să plece împreună în aventura vieții lor, chiar dacă nu aveau idee prin ce vor trece în timpul filmărilor. Cei doi îndrăgostiți au învățat foarte multe lucruri unul despre celălalt în tot acest timp, dar și despre înșiși. Și-au dat seama de foarte multe lucruri și se bucură că au ales să facă parte din proiect, pentru că nu ar fi trăit aceleași momente într-un alt context.

Primind tot mai des întrebări despre nuntă, concurenta emisiunii de la Antena 1 a spus că nu i s-ar părea deloc interesant să primească un simplu inel de logodnă, iubitul ei fiind nevoit să dea mai mult de atât și să își dovedească măcar puțin creativitatea. Nu i-ar plăcea nici ca bijuteria primită de ea să fie comparată cu cele primite de alte femei, tocmai de aceea așteaptă altceva de la el.

„America Express ne-a învățat foarte multe lucruri, atât unul despre celălalt, cât și despre noi înșine. Așteptați-vă la neașteptat. Poate ne-am dat seama de anumite lucruri…

Nu mi se pare absolut deloc interesant să primesc un inel de logodnă. Mă tem că olteanul bărbos va trebui să fie mult mai creativ la acest capitol. Nu mi-ar plăcea deloc să fiu într-o cameră în care purtând un inel de logodnă, să se facă o comparație între bijuteria mea cu cea a altei femei”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Iulia Albu nu este deloc o femeie simplă, iat în ceea ce privește rochia pe care o va purta în ziua nunții a transmis că nu va fi deloc una convențională. I s-ar părea mult mai interesant să poarte haine tradiționale românești.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

„Nu voi purta niciodată o rochie de mireasă convențională. Mi se pare mult mai interesant să port straie tradiționale românești. Dar nu rochia este o prioritate în acest moment. Acum sunt prinsă cu publicarea următorului episod de pe Instagram din proiectul nostru #getreadyforadisaster și o vânătoare de trufe”, a mai zis vedeta.

De asemenea, concurenta de la America Express a dat de înțeles că au plecat cu alte gânduri în America Express și că situația nu a fost deloc așa cum se așteptau, ba chiar i-a făcut pe fani să creadă că este posibil să fie gravidă, după care întrebată fiind, nu a confirmat, dar nici nu a negat lucrul acesta. Tot ce a zis Iulia Albu a fost că este mult prea devreme să discute despre acest subiect, dar că iubitul ei își dorește să devină tată.

Citeste si:
Care este schimbarea de care ai nevoie chiar acum în viața ta în...
Care este schimbarea de care...

„Am plecat ca două panseluțe, împreună la marea aventură America Express. Au rămas 9 zile de așteptare, 9 zile cât nouă luni”, a zis ea, pe social media.


„E prea devreme acum să vorbim despre acest subiect. Mike își dorește un copil”, a mai transmis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2023 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.