Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt încă marcați de experiența de care au avut parte în America Express, unul dintre momentele care le-a pus capac și în care nu s-au simțit deloc în siguranță fiind cel în care au fost atacați în Columbia.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda,marcați de experiența America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost dur criticați pentru parcursul lor în cadrul emisiunii America Express și mulți sunt de părere că ei chiar au meritat să fie primii eliminați. Nu doar telespectatorii au avut cuvinte dure de zis la adresa lor, ci și colegii de breaslă care s-au abținut cu greu de la comentarii.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, de exemplu, au făcut glume pe seama comportamentului pe care artistul l-a avut, când aveau de făcut cele mai grele și riscante probe din concurs. Edward Sanda a reacționat imediat și a zis că nimeni nu știe prin ce au trecut ei în Columbia și este de părere că oricine altcineva în locul lor ar fi reacționat la fel.

La câteva zile distanță, cei doi au recunoscut că sunt încă profund marcați de toate lucrurile pe care le-au trăit în concurs, iar Cleopatra Stratan încă are nopți în care visează că este în cursă și că este nevoită să facă misiuni.

”Mie America mi-a lăsat niște amprente. Și acum, după atâta timp de la întoarcere, încă visez că sunt în cursă și că fac misiuni.”, a zis Cleopatra Stratan.

”Ne-au lipsit multe acolo: familia, prietenii, confortul și activitatea noastră artistică.”, a afirmat soțul ei.

”Surprinzător, am învățat câteva chestii unul despre celălalt. Până să plecăm în America, nu știam că vreau să mănânc atât de mult.”, a mai zis el.

”Eu mi-am dat seama că nu sunt competitivă. Prefer să fac lucrurile în ritmul meu.”, a adăugat artista.

De asemenea, ei au vorbit și despre faptul că înainte de emisiune nu îi cunoșteau pe ceilalți concurenți, dar nici nu au avut atât de mult timp la dispoziție să se împrietenească, având în vedere faptul că ei au fost primii care s-au întors acasă, imediat după ce au fost atacați în Columbia. Prieteniile s-au legat, cu toate acestea, după revenirea în țară cu unii dintre colegii lor.

Citeste si:
Ce au transmis Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au...
Ce au transmis Laura Giurcanu...

”Personal, nu prea știam pe nimeni înainte de show, poate doar ne-am intersectat de câteva ori cu unii, însă din aeroport, la plecare, ne-am înțeles cu toată lumea, la fel și în competiție. Câteodată uitam că suntem adversari! După ce am revenit cu toții, am legat o prietenie faină cu George Tănase, Ionuț Rusu și cu Sonia Simionov. Noi am fost foarte prietenoși cu toate echipele și am ținut cu aliații noștri”, au mai povestit cei doi, conform wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2023 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.