Cătălin Bordea și Nelu Cortea l-au desființat pe Edward Sanda, după ce i-au urmărit parcursul în competiția America Express. Ce au avut de zis despre soțul Cleopatrei Stratan!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre comportamentul lui Edward Sanda

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost invitați la Podcastito Express, unde au comentat despre felul în care s-a comportat Edward Sanda în cadrul emisiunii America Express și despre reacțiile pe care le-a avut, în timpul unor probe complicate precum cea cu taurul. Una dintre probele în care a fost judecat și despre care Cătălin Bordea a avut numai cuvinte dure de zis a fost cea în care se afla în turn, iar pentru că i se părea mult prea riscant, și-a rugat soția să meargă ea să facă proba.

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic; cred că am fost laș astăzi, o să pun momentul ăla cu el: <>. Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj: au lipit <>cu <>, cu <

> și cu <>din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?! Da, cum merge mă el acum acasă la socră-su?

Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane ”, a zis Cătălin Bordea la Podcastito Express.

Nelu Cortea s-a amuzat și el copios, după ce a văzut imaginile cu Edward Sanda pe micile ecrane. În plus, nu a înțeles de ce artistul nu a făcut o piesă despre reporteriță, pentru că ea a fost cea căreia i s-a pus pistolul la tâmplă, ci nu lui,

„S-a dus fata aia în coridă și, la un moment dat, nici nu vedea bine săraca cu ochelarii ăia pe nas, și căuta de una singură indiciile. Păi, de ce n-ai făcut piesă tu despre reporteriță, că ea a fost cu pistolul la cap, nu tu. Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!”, a zis Nelu Cortea la rândul.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

La scurt timp după a venit și reacția soțului Cleopatrei Stratan. Acesta s-a enervat la culme, după ce a văzut podcast-ul în care au fost invitați comedianți și nu s-a putut abține să nu își exprime opinia pe internet, pentru a fi sigur că ajunge la cât mai multe persoane.

Este de părere că oamenii își dau cu părerea despre atacul din Columbia, fără să știe exact prin ce au trecut el și partenera sa de viață și nu înțelege de ce unii îi vorbesc de rău, din moment ce și-au văzut mereu de treaba lor și au încercat să nu supere pe nimeni.

„Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni. Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați! Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău! Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți! P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva! Și, pentru ăștia care se cred puternici, viteji și neînfricați, comentând de pe canapea: vreau să știți că Dumnezeu are grijă de toți și de toate! În general, în viața asta, ce dai se cam întoarce, la un moment dat!”, a zis Edward Sanda, pe social media.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de experiența America...
Cleopatra Stratan și Edward...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2023 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.