Cantaretul britanic Robbie Williams vrea sa renunte la cariera si sa devina mecanic auto in Germania, intrucat s-a "plictisit" de muzica si isi doreste "un loc de munca adevarat", informeaza contactmusic.com.

Artistul, in varsta de 40 de ani, care are doi copii cu sotia sa, Ayda Field - Theodora, in varsta de doi ani, si Charlton, in varsta de sase saptamani -, spune ca va renunta la cariera sa din muzica pop in favoarea "unui loc de munca adevarat", deoarece s-a plictisit de profesia de cantaret, pe care o practica de aproape 25 de ani.

"Ca sa fiu sincer, am cam inceput sa ma plictisesc de acest statut de star pop si star rock. Am fost foarte, foarte norocos. Am avut o cariera uluitoare, dar vreau sa fac ceva diferit", a spus Robbie Williams.

Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", saptamana trecuta, in aceeasi perioada in care fostul sau grup Take Take a debutat pe primul loc in topul britanic cu albumul "III". Noul material discografic al cantaretului Robbie Williams nu a fost eligibil pentru topul britanic, deoarece a fost lansat prin intermediul site-ului sau, scrie MEDIAFAX.

Desi acest album s-a vandut, potrivit primelor estimari, in 140.000 de copii intr-o singura saptamana, starul britanic spune ca ar dori sa se mute in Germania pentru noul sau loc de munca, deoarece nu crede ca profesia de muzician ar fi una potrivita pentru un tata de familie.

Intr-un mesaj video publicat pe canalul sau oficial de pe YouTube, cantaretul a spus: "Germania, te iubesc! Intotdeauna te-am iubit si te voi iubi mereu. Vreau sa fac ceva diferit acum, ceva care implica traiul alaturi de tine si in interiorul tau. Pentru prima data in viata mea imi doresc un loc de munca, un loc de munca adevarat. Acum sunt tata si simt ca a venit momentul sa am un astfel de loc de munca".

Artistul spune de asemenea ca, atunci cand a analizat perspectivele sale profesionale, s-a gandit si la posibilitatea de a deveni jucator profesionist de fotbal, dar a decis in cele din urma ca munca alaturi de masini ar fi cea mai buna pentru el, indemnandu-i cu aceasta ocazie pe mecanicii din Germania sa nu ezite sa il contacteze pentru a-i oferi o colaborare.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

"M-am gandit la optiunile mele profesionale si mi-am zis ca as putea sa fiu jucator profesionist de fotbal in Germania, dar apoi mi-am dat seama ca sunt prea batran pentru asa ceva. Apoi mi-am amintit ca Germania fabrica masini uimitoare. Dati-mi un telefon!", a spus Robbie Williams.

Robbie Williams, care a implinit 40 de ani pe 13 februarie, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

Citeste si:
Lansăm ZUnivers. Azi, la 19:00, LIVE pe canalul de YouTube Radio ZU
Lansăm ZUnivers. Azi, la...

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.