Cantareata Melanie Brown, membra a fostului grup pop Spice Girls, va suporta un transplant de cornee, intrucat o interventie chirurgicala eronata, realizata cu laser, a facut-o sa isi piarda vederea la nivelul ochiului stang, informeaza dailymail.co.uk.

Vedeta britanica a suportat acea interventie cu laser in urma cu 15 ani, pentru a-si corecta o deficienta de vedere, insa operatia a lasat-o cu sechele grave la nivelul acelui ochi. In noul numar al revistei Hello!, cantareata, in varsta de 39 de ani, a declarat: "Nu pot sa vad nimic cu ochiul stang. Operatia cu laser a mers prost, iar noua operatie imi va schimba complet viata".

In cadrul noii interventii chirurgicale, medicii ii vor transplanta in ochiul stang o noua cornee, prelevata de la un donator.

Si alte celebritati, precum Cilla Black, Nicole Kidman si Brad Pitt, au suportat acest tip de operatii, care costa peste 1.500 de dolari.

In noul numar al revistei Hello!, Mel B. a pozat alaturi de sotul ei Stephen Belafonte si fiica lor, Madison, nascuta in 2011. Cantareata are alte doua fiice, Phoenix Chi si Angel Iris, ambele provenind din relatii anterioare.

Mel B este in prezent vedeta de televiziune si a fost una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls.

Formatia Spice Girls, creata in 1994, a cunoscut succesul dupa lansarea primului single, "Wannabe", in 1996, acesta situandu-se pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari. Astfel s-a nascut un fenomen international similar Beatlemaniei, "Girl Power", scrie MEDIAFAX.

Pe 31 mai 1998, in plin turneu, Geri Halliwell a anuntat ca va parasi trupa. Cele patru membre ramase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album in 2000, "Forever", iar trupa s-a destramat in februarie 2001.

In 2007, cantaretele s-au reunit pentru o scurta perioada de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes. Membrele grupului au avut o aparitie spectaculoasa in vara anului 2012, cand au cantat din nou impreuna dupa multi ani, la ceremonia de incheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Citeste si:
Anchetă la spitalul Fundeni după operația de transplant
Anchetă la spitalul Fundeni...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.