Channing Tatum vrea sa debuteze ca regizor, actorul urmand sa ecranizeze o adaptare a romanului "Forgive Me, Leonard Peacock", scrisa de Matthew Quick, al carui debut in literatura, "Silver Linings Playbook", a fost transpus pentru marele ecrane, in 2012, informeaza people.com.

Dupa recentele sale aparitii in filmele "Foxcatcher" si "22 Jump Street", actorul va regiza si va produce o adaptare dupa romanul "Forgive Me, Leonard Peacock". Cartea a fost scrisa de Matthew Quick, al carui debut literar, romanul "Silver Linings Playbook", a fost adaptat pentru marele ecran in 2012 intr-un film care a primit opt nominalizari la cea de-a 85-a editie a premiilor Oscar. Pentru prestatia din acest film, Jennifer Lawrence a primit, in 2013, premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, Tatum va regiza si va produce aceasta pelicula alaturi de Reid Carolin de la The Weinstein Co. Cartea vorbeste despre un adolescent care vrea sa isi omoare prietenul cel mai bun inainte de a se sinucide, dar merge la scoala pentru a-si lua "ramas bun" de la toata lumea, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Channing Tatum ar putea sa interpreteze si rolul profesorului care incearca sa-l ajute pe student.

Channing Tatum, nascut pe 26 aprilie 1980, este un actor, dansator si fost model american. In tinerete el a lucrat ca stripper intr-un club de noapte, inainte de a deveni model si apoi actor profesionist. S-a remarcat in filme cu succes de casa precum "Dansul dragostei/ Step Up" (2006), "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/ G.I. Joe: The Rise of Cobra" (2009), "Dragul meu John/ Dear John" (2010), "Juramantul/ The Vow" (2012), "21 Jump Street - O adresa de pomina" (2012) si "Mike meseriasu'/ Magic Mike" (2012), de Steven Soderbergh, un film inspirat din cariera lui de stripper. Channing Tatum va juca si rolul mutantului Gambit intr-un spin-off al francizei "X-Men", formata pana in prezent din patru filme.

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.