Cantaretul Bret Michaels, solistul trupei rock Poison, a suferit o interventie chirurgicala la rinichi dupa ce a fost spitalizat de sase ori in doua saptamani, in timpul unui turneu in Statele Unite, lucru ce a dus la anularea unor show-uri ale formatiei, potrivit contactmusic.com.

Bret Michaels, in varsta de 51 de ani si care sufera de diabet de tip I, are dureri in urma interventiei chirurgicale suferite la rinichi, dar "nu exista nicio intentie de anulare sau amanare a vreunui concert pana la sfarsitul acestui an", potrivit lui Pete Evick, membru al trupei Poison.

Starea de sanatate a lui Michaels s-a deteriorat rapid in ultimele doua saptamani. Pe site-ul si pe pagina sa de pe platforma Facebook au fost postate, luni, mai multe informatii despre starea de sanatatea a artistului, scrie MEDIAFAX.

"In ultimele doua saptamani, Bret a fost internat in sase spitale din Midwest. Medicii si asistentele au fost extraordinare si l-au ingrijnit foarte bine pe Bret. Fanii si organizatorii concertelor au fost uimitori, iar ajutorul lor a fost fara precedent", a scris Pete Evick, chitarist si prieten al lui Michaels.

Evick a declarat ca Bret Michaels a avut montate doua stenturi (dispozitive medicale de forma unui tub care se folosesc pentru a mentine deschise artere, vene sau alte canale naturale ale corpului, pentru a permite curgerea normala a sangelui sau a altor lichide, n.r.), iar la scurt timp dupa aceasta procedura Michaels a dorit sa continue sa cante, in ciuda sfaturilor medicilor. Dupa concert, Michaels a fost spitalizat din nou, dar si-a revenit pentru a sustine urmatorul spectacol.

"De data asta a iesit foarte prost. In timpul spectacolului, a dat tot ce avea, 100%, dar si-a facut rau. Sa sari asa, de colo colo, cand ai doua stenturi, nu a fost deloc o idee buna. Nu va pot spune cat sange a curs si de unde a curs, dar a fost ceva ingrozitor in autocarul sau dupa spectacol", a mai scris Evick.

"Bret a fost dus din nou la spital, iar de data asta i-au fost administrate medicamente care sa-l tina linistit. Practic, doctorii au refuzat sa-l externeze, ceea ce ne-a obligat sa amanam un eveniment. Bret a fost pur si simplu devastat. Mie mi se pare un lucru de admirat ca el pune tot timpul fanii inaintea sanatatii sale", a spus chitaristul trupei Poison.

Citeste si:
Ariana Grande, "femeia anului" in topul Billboard 2018
Ariana Grande, "femeia...

Pete Evick a anuntat ca nu exista planuri de anulare a vreunui spectacol al trupei, pana la finalul anului, si a dat asigurari ca fanii vor putea sa il vada pe Bret Michaels cantand in concertul programat la sfarsitul acestei saptamani in Florida.

Poison este o trupa americana de glam metal devenita celebra la sfarsitul anilor 1980 si inceputul anilor 1990, care a vandut peste 45 de milioane de discuri pe plan mondial. Trupa a avut 10 single-uri in Top 40 Billboard Hot 100, sase piese in Top 10 Singles, iar una dintre ele ("Every Rose Has Its Thorn") a ajuns pe prima pozitie a acestui clasament.

Solist al trupei Poison, devenit intre timp un star al emisiunii de televiziune "Rock of Love", difuzata de televiziunea VH1, Bret Michaels a suferit in ultima vreme din cauza mai multor probleme de sanatate. Avand diabet insulino-dependent, cantaretul american a fost adeseori spitalizat. El isi face singur injectiile cu insulina, verificandu-si concentratia zaharului din sange de sase ori pe zi.

Citeste si:
Rikki Rockett, tobosarul trupei Poison, vindecat de cancer cu...
Rikki Rockett, tobosarul...

In mai 2010, Bret Michaels a castigat finala emisiunii de televiziune "The Celebrity Apprentice 3" produsa de NBC si avandu-l ca gazda pe Donald Trump. Cantaretul a castigat 640.000 de dolari pentru participarea la acest reality show, suma pe care a donat-o asociatiei de caritate pentru care a concurat - American Diabetes Association.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.