Cantareata Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, care a fost arestata luni sub acuzatia atacarii unei insotitoare de zbor, la bordul unui avion, a fost eliberata de Politia irlandeza, fara a se mentine acuzatiile care i-au fost aduse, transmite bbc.com.

Dolores O'Riordan, in varsta de 43 de ani, a fost arestata luni in urma unui presupus incident la bordul unui avion care zbura pe ruta Statele Unite - Irlanda. Vocalista trupei The Cranberries a fost retinuta dupa ce ar fi atacat o insotitoare de zbor la bordul cursei Aer Lingus care venea de la New York si se indrepta spre Shannon, Districtul Clare din Irlanda. Dupa ce a fost examinata de un medic, O'Riordan a fost dusa la un spital din Limerick, scrie MEDIAFAX.

Politia irlandeza a anuntat ca artista a fost interogata pentru un timp la sectia de politie din Shannon, unde s-a plans ca ar fi bolnava. Un echipaj de interventie a urcat la bordul avionului dupa aterizarea pe aeroportul din Shannon, iar in timpul arestarii un ofiter a fost de asemenea ranit. Incidentul a avut loc la clasa business a zborului EI 110, care decolase de pe aeroportul JFK din New York, cu putin timp inainte de aterizarea pe aeroportul din Shannon.

Potrivit bbc.com, insotitoarea de bord ranita ar putea avea o fractura la un picior si a fost dusa la spital pentru radiografii si tratament. Politistul nu a fost ranit grav si nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Un purtator de cuvant al aeroportului Shannon a declartat ca avionul aterizase inainte de ora locala 5.00AM. "Pot confirma ca un incident a avut loc la bordul cursei zilnice a Aer Lingus de la New York la Shannon. O persoana a fost arestata dupa sosirea cursei, la ora 4.47 AM", a declarat purtatorul de cuvant.

Solista trupei The Cranberries, arestata dupa o altercatie la bordul unui avion

Originara din Limerick, in vestul Irlandei, Dolores O'Riordan a devenit o artista recunoscuta la nivel mondial dupa ce a devenit vocalista trupei The Cranberries, cand avea doar 18 ani. Cantareata este casatorita, are trei copii si locuieste la Dublin. The Cranberries sunt una dintre cele mai cunoscute trupe ale anilor 1990, cu vanzari de zeci de milioane de discuri.
Citeste si:
Incidentul din Polonia, luat în derâdere de propaganda rusă. „Țara...
Incidentul din Polonia, luat...

Trupa The Cranberries a dominat muzica anilor '90, alaturi de alte trupe rock precum Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Nirvana. Avandu-i in componenta pe solista Dolores O'Riordan, chitaristul Noel Hogan, basistul Mike Hogan si tobosarul Fergal Lawler, formatia irlandeza a fost adeseori asociata cu rockul alternativ, insa stilul ei muzical include de asemenea numeroase elemente indie-pop, post-punk, folclor irlandez si pop-rock.

Trupa irlandeza a lansat numeroase single-uri de succes, precum "Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" si "Promises", iar albumele sale - "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?" (1993), "No Need to Argue" (1994), "To the Faithful Departed" (1996), "Bury the Hatchet" (1999), "Wake Up and Smell the Coffee" (2001) si "Roses" (2012) - s-au vandut in peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

Citeste si:
Drumul către eliberare: Cum să îți înfrângi viciile și să îți...
Drumul către eliberare: Cum...

The Cranberries a sustinut doua concerte in Romania, in 2010, respectiv in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.