Intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair, Angelina Jolie a vorbit despre posibilitatea de a-si construi o cariera in politica.

Vedeta hollywoodiana spune ca si-a descoperit un nou sens in viata gratie actiunilor ei umanitare pe care le-a intreprins in ultimii ani. In prezent, Angelina Jolie spune ca este "deschisa" in fata ideii de a-si transforma pasiunea pentru operele de caritate intr-o cariera in domeniul politicii.
Actrita americana, a carei fotografie apare pe coperta numarului din luna decembrie al revistei Vanity Fair, a dezvaluit pentru aceasta publicatie faptul ca statutul ei de vedeta de la Hollywood ar putea sa o ajute sa obtina o functie in politica.

"Atunci cand lucrezi in domeniul umanitar, esti constient ca politica trebuie avuta in vedere. Deoarece, daca vrei cu adevarat sa contribui la o schimbare considerabila a lumii, ai o anumita responsabilitate", a declarat Angelina Jolie. "Dar, va spun cu sinceritate, nu stiu in ce rol as fi mai utila - sunt constienta de faptul ca actoria este profesia mea, iar acest lucru ar putea insemna ca o cariera in politica ar fi mai putin posibila", a adaugat actrita.

Pe langa o cariera stralucita in actorie, Angelina Jolie s-a remarcat in ultimul deceniu si prin numeroasele ei actiuni umanitare intreprinse in lumea intreaga in calitate de ambasador al bunavointei pentru ONU.

Intrebata de jurnalistii de la Vanity Fair daca intentioneaza sa isi construiasca o cariera in politica, vedeta americana a raspuns in felul urmator: "Sunt deschisa in fata acestei idei". Angelina Jolie a vorbit si despre relatia ei cu Brad Pitt, cu care s-a casatorit in luna august.

"Casatoria te face sa te simti diferit", spune actrita americana, potrivit careia "este placut sa fii sotie si sa ai un sot".

Cei doi actori americani s-au casatorit in cadrul unei ceremonii surpriza, organizata pe proprietatea lor din sudul Frantei, pe 23 august, iar juramintele lor de credinta au fost scrise de cei sase copii ai cuplului. "Ei (copiii cuplului, n.r.) nu se asteapta ca noi doi sa nu ne certam niciodata, dar ne-au facut sa le promitem ca, daca o vom face vreodata, sa ne cerem intotdeauna iertare dupa aceea. Ei ne-au intrebat: «Va casatoriti?». Iar noi am raspuns: «Da, ne casatorim!»", a dezvaluit actrita.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.