Filmul "Pradator de noapte", regizat de Dan Gilroy, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 10,909 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Drama "Pradator de noapte/ Nightcrawler", regizata de Dan Gilroy si cu Jake Gyllenhaal, Rene Russo si Bill Paxton in distributie, s-a clasat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 10,909 milioane de dolari de vineri pana duminica, in primul weekend de difuzare. Filmul prezinta un tanar hotarat, in cautarea unui loc de munca, Lou Bloom, care ajunge sa se implice in lumea ciudata si periculoasa a jurnalismului de investigatie din Los Angeles. Limitele dintre simpla observatie si participarea la evenimente dispar incet, iar Bloom devine personajul principal al povestii pe care o relateaza, scrie MEDIAFAX.

Filmul "Ouija", regizat de Stiles White, avandu-i in distributie pe Olivia Cooke, Ana Coto si Daren Kagasoff, s-a clasat pe locul al doilea, cu incasari de 10,9 milioane de dolari in al doilea weekend de difuzare in cinematografele nord-americane. Pelicula spune povestea unui grup de prieteni care trebuie sa se confrunte cu cele mai puternice temeri in momentul in care aduc la viata spiritele malefice ale unei vechi table de joc intitulate "Ouija".

Pelicula "Furia: Eroi anonimi/ Fury", regizata de David Ayer, cu Brad Pitt, Anamaria Marinca si Shia LaBeouf in distributie, s-a mentinut pe locul al treilea in topul incasarilor, in al treilea weekend de difuzare, cu 9,1 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui sergent american, supranumit Wardaddy, si a echipajului de cinci soldati al unui tanc Sherman, din aprilie 1945, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Wardaddy, interpretat de Brad Pitt, isi duce soldatii intr-o misiune sinucigasa in spatele liniilor inamice.

Lungmetrajul "Fata disparuta/ Gone Girl", regizat de David Fincher, s-a clasat pe locul al patrulea in box office-ul nord-american, cu incasari de 8,8 milioane de dolari de vineri pana duminica. Avandu-i in distributie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris si Missi Pyle, "Fata disparuta" este un thriller care spune povestea dramatica a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a casatoriei sale, anunta autoritatile ca sotia lui a disparut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect si a investigatiei politistilor, imaginea casniciei perfecte a lui Nick incepe sa fie inlocuita de suspiciuni si intrebari. Toata lumea din jur incepe sa vada minciunile si comportamentul ciudat al barbatului, iar in curand intrebarea esentiala este pe buzele tuturor: Si-a omorat Nick sotia?

Citeste si:
George Burcea a dat-o de gol pe Andreea Bălan. Ce i-a transmis...
George Burcea a dat-o de gol...

Filmul de animatie "The Book of Life", regizat de Jorge R. Gutierrez, s-a clasat pe pozitia a cincea, cu incasari de 8,3 milioane de dolari de vineri pana duminica. Manolo, un tanar prins intre a deveni ceea ce familia sa asteapta de la el si a-si urma instinctele, porneste intr-o aventura care il poarta prin trei lumi fantastice, unde trebuie sa isi infrunte cele mai mari temeri.

Locul al saselea in topul incasarilor din weekend a fost ocupat de filmul de actiune "John Wick", care a obtinut 8,05 milioane de dolari in al doilea weekend de difuzare. Filmul, regizat de David Leitch si Chad Stahelski, ii are in distributie pe Keanu Reeves, Willem Dafoe, Michael Nyqvist si Adrianne Palicki. Protagonistul filmului este Keanu Reeves, care interpreteaza rolul lui John Wick, un asasin platit retras din activitate, care este fortat sa reintre in jocul periculos din lumea gangsterilor, dar de aceasta data din motive personale. Wick vrea sa se razbune dupa ce cainele sau, ultima amintire de la sotia sa decedata, este ucis.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Pe locul al saptelea s-a clasat comedia "St. Vincent", regizata si scrisa de Theodore Melfi, cu incasari de 7,75 de milioane de dolari de vineri pana duminica. Filmul, care a obtinut, in total, incasari de 19,5 milioane de dolari in cele patru saptamani de difuzare si care ii are in distributie pe Melissa McCarthy, Naomi Watts si Bill Murray, ii are ca protagonisti pe un baiat ai carui parinti tocmai au divortat si pe vecinul sau, un veteran de razboi mizantrop, hedonist si certaret, jucat de Bill Murray, care devine prietenul si mentorul tanarului.

Locul al optulea a revenit filmului "Alexander si cea mai oribila zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day", care a obtinut incasari de 6,48 de milioane de dolari in al patrulea weekend de difuzare in America de Nord. Pelicula este regizata de Miguel Arteta si ii are in distributie pe Steve Carell si Jennifer Garner, fiind bazata pe cartea pentru copii omonima. Alexander, un pusti in varsta de 11 ani, isi doreste ca membrii familiei sale sa aiba parte de acelasi ghinion ca si el. Dorinta i se indeplineste si toata familia trece printr-o perioada cu adevarat oribila.

Citeste si:
Helen Mirren le raspunde celor care au confundat-o cu iubita lui...
Helen Mirren le raspunde...

Filmul "Judecatorul/ The Judge", regizat de David Dobkin, s-a clasat pe pozitia a noua, cu incasari de 3,4 milioane de dolari, in al patrulea weekend de la premiera. Drama, avandu-i in distributie pe Vera Farmiga, Robert Downey Jr. si Robert Duvall, spune povestea unui avocat, Hank Palmer, care se intoarce in oraselul natal unde tatal sau, judecator, este acuzat de crima. Barbatul incearca sa afle adevarul si pe parcurs reia legatura cu familia de care s-a indepartat.

Pe locul al zecelea in topul incasarilor s-a clasat filmul "Dracula: Povestea nespusa/ Dracula Untold", cu 2,94 de milioane de dolari obtinuti in al patrulea weekend de difuzare. Regizat de Gary Shore si avandu-i in distributie pe Luke Evans, Dominic Cooper si Sarah Gadon, filmul spune povestea hollywoodiana a lui Vlad Tepes, omul care a ajuns sa fie cunoscut drept Dracula, dupa ce face un pact cu forte supranaturale, pentru a-si putea proteja regatul si familia.

Citeste si:
Confuzii de proportii, pe fondul asemanarilor izbitoare: 10 fani...
Confuzii de proportii, pe...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.