Showbiz 31 Mai 2023 11:51 de Diana Oprișan
George Burcea a dat-o de gol pe Andreea Bălan, după ce aceasta la rândul ei a făcut câteva declarații dure despre acesta. Actorul și-a dorit să ia legătura cu cele două fiice ale sale, Ella și Clara, motiv pentru care a cerur o ordonanță președențială mama lor nefiind de acord cu acest lucru.

George Burcea, declarații dure despre Andreea Bălan

George Burcea a luat decizia de a plecat alături de frumoasa lui parteneră de viață, Viviana Sposub, în Statele Unite ale Americii, în urmă cu patru luni. Acesta și-a dorit, deși era departe de casă, să stea de vorbă cu fiicele sale la telefon, doar că mama lor nu a fost deloc de acord cu acest lucru.

Blondinei nu i-a venit să creadă că fostul ei soț s-a lăudat că are o ordonanță pentru a discuta cu micuțele sale și că se laudă cu lucrul acesta în mediul online, așa că a dat un interviu în care a menționat că înainte de a face asemenea mărturisiri, mai bine le-ar spune oamenilor care îl urmăresc că nu le-a mai dat pensia alimentară și că își crește singură copiii din toate punctele de vedere.

Auzind ce a spus ea, George Burcea a recunoscut că a cerut o astfel de ordonanță, deoarece nu putea lua sub nicio formă legătura cu ele și le simțea lipsa, în perioada în care era departe de casă. De asemenea, a povestit că în momentul în care a decis să plece peste hotare, Andreea Bălan i-a transmis că ar putea rămâne acolo, pentru că poate în felul acesta Ella și Clara l-a uita. Nu i-a venit să creadă că o mamă își poate dori o asemenea soartă pentru copii ei.

Acesta a dorit să lămurească situația și le-a povestit oamenilor care îl urmăresc în mediul online cum au stat, de fapt, lucrurile simțind nevoia să se apere având în vedere toate acuzațiile pe care i le-a adus fosta soție. De asemenea, a precizat că unul dintre motivele pentru care a revenit în România are legătură cu copiii lui alături de care va petrece luna iulie și de aceea el și iubita lui caută un apartament mai mare, având nevoie de spațiu pentru a le putea oferi toate condițiile.

„Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor? Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles. Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede.

Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit”, a transmis actorul, pe social media.

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2023 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.