Showbiz 3 Mai 2023 16:00 de Diana Oprișan
Andreea Bălan l-a dat în judecată pe fostul ei partener de viață, George Burcea, pentru calomnie și consideră că dacă nu ar fi procedat în felul acesta, discuțiile dintrei ei nu ar fi ajuns la final. Nu regretă nici măcar o secundă ceea ce a făcut și crede că este cel mai bine pentru fetițele sale.

Andreea Bălan l-a dat pe George Burcea în judecată

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relația Andreei Bălan cu George Burcea nu s-a terminat prea bine din tot felul de motive. Ambii și-au dorit custodia fetițelor lor, care au rămas în cele din urmă cu mama lor, actorul având un program de vizită pe care era obligat să îl respecte, doar că după ce a plecat în Statele Unite ale Americii nu a mai existat deloc comunicare între el și fiicei sale, după cum a povestit chiar fosta concurentă de la America Express.

De asemenea, în podcast-ul lui Jorge unde a fost de curând invitată, ea a zis clar că la nivel energetic l-a iertat pe cel care i-a fost soț pentru o lungă perioadă de timp, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor. Tot ea a declarat că sunt foarte multe lucruri pe care oamenii din exterior nu le cunosc despre ceea ce s-a întâmplat între ei și chiar se pare că l-a dat dat în judecată pentru calomnie, fiind de părere că dacă acest proces nu ar fi existat, el nu s-ar fi oprit deloc din declarații.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul.", a declarat Andreea Bălan, în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Jorge.

Având în vedere că este plecat departe de țară, își vede copiii foarte rar. Cel mai tare o doare pe Andreea Bălan faptul că nu i-a fost alături în momentele în care avea real nevoie de el, mai ales în cel în care era pe punctul de a-și pierde viața. Cu toate acestea, l-a iertat, deoarece crede că dacă nu ierți, Universul nu îți va da ceea ce își dorești.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

"E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine. Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a mai zis declarat fosta concurentă a emisiunii de la America Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2023 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.